napisał(a) jan_s1 » 29.10.2009 16:34
MorskiPas napisał(a):Żeby polityka całkiem nie zdominowała Hyde Parku

No, trudno będzie.

Najgorsza jest dominacja autorytatywnych wypowiedzi dotyczących faktów, które się zna tylko ze słyszenia. Przepraszam, ale kazał mi to napisać jakiś imperatyw.

Dziękuję za znakomity temat. Człowiek sobie wyobraża, że jest całkiem niezłym kierowcą, bo przecież zjeździł pół Europy, a tu taki numer! Zawsze starałem się jeździć tak, jak inni - na tej zasadzie wjeżdżając do Wlk Brytanii dobrze jest zmienić pas na lewy.

Ale do tej pory zamek błyskawiczny kojarzył mi się z .... hm....
Przyznaję, że zawsze "grzecznie" jechałem prawym pasem i nieźle cholerowałem na tych cwaniaków.
MorskiPas napisał(a):Ciekawe, czy ktoś z Was też zmieni zdanie, po obejrzeniu tego materiału?
Dawno już nie zdarzyło się, żebym został tak skutecznie wyedukowany. Cóż, człowiek uczy się przez całe życie.
Jest tylko małe ale... Tradycja stania w kolejkach jest u nas mocno zakorzeniona. Uczciwego stania w kolejkach, gdzie każdy wciskający się "na chama" staje się łobuzem i cwaniakiem w złym tego słowa znaczeniu. Co w takim razie robić? Skoro zmieniłem front o 180 st. i zasadę zamka błyskawicznego uznałem za słuszną i logiczną, będę próbował wcielać ją w życie.
Życzcie mi powodzenia. Może mi się przydać.
Ostatnio edytowano 03.11.2009 10:48 przez
jan_s1, łącznie edytowano 1 raz