Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zaliczka dla właściciela

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 09.03.2011 20:18

Proszę uprzejmie!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jak wyżej wspomniałam, być może moje uprzedzenia są całkowicie bezpodstawne i straciłam możliwość pobytu w fajnym miejscu.
Niestety nie mam jeszcze doświadczenia w organizacji pobytu za granicą we własnym zakresie. :oops:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.03.2011 22:10

Eeeee szału niema w dodatku na Istrii ten rejon Chorwacji zwiedzę jako ostatni chyba :D nikomu broń Boże ujmując.
Ze strony wynika jasno bardzo daleko od morza basen, co to że ma basen w Polsce tez możesz iść na basen. Do Cro nie jeździ się raczej dla basenów.
W ofercie jest jeszcze pełno wolnych miejsc i osobiście polecam Dalmację.
Tu na forum znajdziesz bardzo dużo ofert.
Nie obawiaj się że może straciłaś świetne wakacje, te dalej na południe będą ciekawsze 8)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.03.2011 22:25

Cromaniacy
mkm
kritof
torac
Janusz Bajcer
jorgus111

i wielu wielu innych coś uczciwego normalnego i bardzo fajnego na pewno Tobie znajdą, gdzie tylko sobie zażyczysz.
A zacznij od studiowania linków których w różnych tematach jest całe mnóstwo. I nie koniecznie w dziale apartamenty :D
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 09.03.2011 23:29

Wiecie co?
Studiowałam pilnie i szczerze mówiąc już się przerzuciłam na Dalmację!
Mój Mąż jest za.
Przypadł mi do gustu Omis oraz okolice przed i za tą miejscowością, tyle, że patrzę, a tu opowieści o zimnych prądach, brrrrrrrr....
Chodzi też o to, że my lubimy zwiedzać, a nie tylko leżeć na plaży, zresztą wolimy pływać :D A tu z Omisa, w którym pewnie będą dodatkowe atrakcje dla syna lat 7, rzut beretem Split i Trogir, a nawet można podjechać do wodospadów- o czym marzę!!!Rozważam też Baska Voda lub pomniejsze miejscowości, tyle, że moi panowie lubią jak coś się dzieje, dlatego muszę coś wypośrodkować. Brelę, z tego co pamiętam ktoś krytykował, że pełno betonowych molochów.
I tak ślęczę od stycznia w tym necie, wydaje mi się, że już wybrzeże chorwackie znam na pamięć, a wciąż coś nie pasi. To za drogo to zajęte, nie ukrywam, że najbardziej pasowałoby mi coś do 50 - 60 euro za dobę, w tym 2 sypialnie i kuchnia, a najlepiej jakby plaża była zaraz pod domkiem...
Hihihi, takie tam sobie wymaganka, do lipca jeszcze trochę czasu jest, więc można pomarzyć i pozwiedzać palcem na mapie! Jeśli macie dla mnie jakieś sprawdzone propozycje będę wdzięczna.
Miło mi, że się o mnie troszczycie ! :D :D :D [/b]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.03.2011 08:41

consett0805 napisał(a):Cromaniacy
mkm
kritof
torac
Janusz Bajcer
jorgus111

i wielu wielu innych coś uczciwego normalnego i bardzo fajnego na pewno Tobie znajdą, gdzie tylko sobie zażyczysz.
A zacznij od studiowania linków których w różnych tematach jest całe mnóstwo. I nie koniecznie w dziale apartamenty :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link niestety raczej nie pomoże :cry:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 17:24

Kurde sorry nie wiedziałem :oops:
Po prostu gdzieś mi w czymś doradzał i no własnie i....
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 11.03.2011 19:40

Hello!
Zaczęłam korzystać z Waszych linków głównie do Breli - jednak, i co się okazuje. Już trzy odpowiedzi negatywne "no free apartaments"!
Najbardziej mi szkoda tego polecanego u Doris Kesic i "Pervan", ale co robić, szukam dalej. :roll:
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 12.03.2011 09:42

Witam ponownie!
Dla zaciekawionych podaję informacyjnie, że znalazłam apartament w Breli.
consett0805 dzięki za podpowiedzi! Czytałam wiele Twoich wątków na forum.
Wybieram się do : Apartments LU-KA, Stomarica 22, BRELA 21322,
65 euro za dobę : 4 os, 2 sypialnie, 2 łazienki, balkon, taras, kuchnia, parking, klima ( tyle, że płatna osobno)- bez basenu, chyba nieźle!
Acha i wracając do tematu mojego wątku bez żadnych przepychanek i ceregieli można zapłaci zaliczkę przez b a n k!!!!! :D
Apropos, może ktoś tam był?
Tu jest lineczek :
P.S. O co chodzi z Jorgusiem? Skoro ktoś już rzucił hasło dla niewtajemniczonych....
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.03.2011 10:21

To jak przypieczętowałaś już zaliczką? Bravo widzisz że można, mimo straszenia cenami itd no i te dwie sypialnie super. A że mały spacerek do i z plaży nic nie przeszkadza. Brela i jej okolice zrobią na Tobie ogromne wrażenie, warto troszkę czasu spędzić na małe wypady w okoliczne strony, no i przetestować najdłuższą promenadę jaką miałem okazje spacerować w Cro.
Tak więc wiesz gdzie jedziesz teraz pomyśl jak jechać i tyle Powodzonka życzę :D i TAAAAkiego urlopu 8)
Ps.Jorgusa niema już wśród nas, co i jak dlaczego nie jestem wstanie powiedzieć.
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 12.03.2011 13:50

consett0805 napisał(a):T A że mały spacerek do i z plaży nic nie przeszkadza.

Za to jakie pośladki i łydki będą ;) od tylu schodów :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.03.2011 21:50

Ja zaproponuję Brist , 50km. na południe od Breli za 52e. :D
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 13.03.2011 18:33

Och mkm, ale zabiłeś mi ćwieka!
Na jędrne posladki od tylu schodów właśnie liczę, nie żeby teraz nie były, ale mogą być przecież jeszcze bardziej... :lol:
Pieniądze dzięki Waszym forumowym radom zamierzam jednak wysłać za 13 zł pocztą w poniedziałek.
Tylko ten Brist..............
Och mkm! :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.03.2011 21:58

Maria , nie przejmuj się Bristem . Twój kierunek na Brelę jest jak najbardziej OK . Na pewno będziesz zadowolona ... daję słowo :)
Achhh ... ten Brist :wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 13.03.2011 22:41

Heee prawda że potrafi zabić ćwieka? :D
Do Bristu pojedź na wycieczkę a rusz, następny cel wakacji 8)
mkm to zapodaj jeszcze koleżance jakąś perełkę video z Breli to może przeżuci się na rzepy 8O :P
Pozdrawiam
maria23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria23 » 14.03.2011 07:00

Wiecie, w tej Breli już mi się podoba. Tych maili z pytaniem o pobyt trochę wysłałam...No trochę więcej niż trochę. I wszyscy, którym tylko podziękowałam, z informacją, że jadę do kogoś innego pożyczyli mi udanego urlopu w Breli i tak.
To się nazywa kulturka i solidarność regionalna!
Pa, lecę na pocztę!!! :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

zaliczka dla właściciela - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone