napisał(a) maria23 » 09.03.2011 23:29
Wiecie co?
Studiowałam pilnie i szczerze mówiąc już się przerzuciłam na Dalmację!
Mój Mąż jest za.
Przypadł mi do gustu Omis oraz okolice przed i za tą miejscowością, tyle, że patrzę, a tu opowieści o zimnych prądach, brrrrrrrr....
Chodzi też o to, że my lubimy zwiedzać, a nie tylko leżeć na plaży, zresztą wolimy pływać

A tu z Omisa, w którym pewnie będą dodatkowe atrakcje dla syna lat 7, rzut beretem Split i Trogir, a nawet można podjechać do wodospadów- o czym marzę!!!Rozważam też Baska Voda lub pomniejsze miejscowości, tyle, że moi panowie lubią jak coś się dzieje, dlatego muszę coś wypośrodkować. Brelę, z tego co pamiętam ktoś krytykował, że pełno betonowych molochów.
I tak ślęczę od stycznia w tym necie, wydaje mi się, że już wybrzeże chorwackie znam na pamięć, a wciąż coś nie pasi. To za drogo to zajęte, nie ukrywam, że najbardziej pasowałoby mi coś do 50 - 60 euro za dobę, w tym 2 sypialnie i kuchnia, a najlepiej jakby plaża była zaraz pod domkiem...
Hihihi, takie tam sobie wymaganka, do lipca jeszcze trochę czasu jest, więc można pomarzyć i pozwiedzać palcem na mapie! Jeśli macie dla mnie jakieś sprawdzone propozycje będę wdzięczna.
Miło mi, że się o mnie troszczycie !

[/b]