Jak wyżej zaznaczyłam, sama nie wykluczam, że jestem przewrażliwiona, stąd mój apel do postronnych osób co sądzą o tego rodzaju obawach.Ja wcale nie wykluczam, ze są uczciwi ludzie, nie tylko wśród Chorwatów, ale w ogóle...
Niepokojące dla mnie było m.in. to, że facet WU podał jako jedyny sposób płatności, na moją prośbę o większą ilość różnych zdjęć z kwatery przesłał te, które jak się okazało były i tak dostępne na innych stronach, tyle, że agencyjnych. Pytany o adres posesji zignorował to pytanie i podał tylko adres do przekazu, nie przeczę, że na równoległej ulicy do tej przy której miał być apartament - bo w końcu doczytałam ten adres na jego stronie domowej. A ostatnia dziwna rzecz, nie przedostatnia, to, że kalendarium na jego stronie domowej - takie do wklejania daty stanęło na 2009r. - z tym, że przyczyny mogły być dla mnie całkiem niepojęte, bo się na tym nie znam, więc to już tak z tzw. upierdliwości zauważam.Ostatnie to fakt, że tak beztrosko odesłał mnie do pośrednika, jakby licząc, że widząc cenę 350 euro wyższą zgodzę się na wszystko. Gdyby to był czerwiec to kto wie...
Szukam dalej, w ciemno raczej z rodziną nie pojadę, w ciemno to bym pojechała ale tylko z mężem caravaningiem - gdzie oczy poniosą i szosa pozwoli...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, korzystam z podawanych tutaj linków, uwielbiam prywatne zdjęcia umieszczane na tym forum i relacje z CRO.
Jak sądzicie czy z uwagi na wydarzenia w Egipcie i Tunezji podskoczą ceny wakacji w Europie, w basenie Morza Śródziemnego?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)