JacYamaha napisał(a):Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję![]()
Cud![]()
Ty się Jacek z cudów nie śmiej...i Ty i ja czytamy w myślach Popiela....cytujemy coś czego nie ma
JacYamaha napisał(a):Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję![]()
Cud![]()
.png)
pride napisał(a):[karlovacko jednak chyba najlepszy browar
tak jak piszesz wykrecalo gebe tez po ozujsko
Cud![]()
Popiel napisał(a):Przepraszam, prześledziłem ten temat, ale nie wiem komu kolega odpowiada, pisząc te słowa?pride napisał(a):[karlovacko jednak chyba najlepszy browar
tak jak piszesz wykrecalo gebe tez po ozujsko
A JacYamaha to niech sobie cytatów nie wymyśla. Gdzie to napisałem?JacYamaha napisał(a):Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję![]()
Cud![]()
Ta sama uwaga dla lubelskiego i z całym szacunkiem, ale jaja to chyba sobie w tym momencie Wy robicie. Na takie numery jest HP.
Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie. Popiel
.png)
JacYamaha napisał(a):Jak się coś napisze to warto żeby pozostało
Janusz Bajcer napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jak się coś napisze to warto żeby pozostało
Masz rację Jacku
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Andrzejku, szkoda fajnej relacji Popiela![]()
mam rację
![]()
.png)
.png)
lubelski napisał(a): tylko odpowiedź mi jeśli możesz na moje pytanie....
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jak się coś napisze to warto żeby pozostało
Masz rację Jacku