W zasadzie to rzucił mi się w oczy ten czarny asfalt, dopiero potem zacząłem analizować czy to aby to miejsce.
Pozdrowienia.
.png)
Interseal napisał(a):W zasadzie to rzucił mi się w oczy ten czarny asfalt, dopiero potem zacząłem analizować czy to aby to miejsce.![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Naprawdę nikt nie wie, gdzie to ?
Brzeg tej wyspy jest tak charakterystyczny, że spodziewałem się odpowiedzi natychmiast. Hmm.
.png)
raffiu napisał(a):
kaszubski dawaj trochę więcej szczegółów, bo takich brzegów w Chorwacji to jest całe mnóstwo... choć biorąc pod uwagę, że na horyzoncie nie widać poza promem ( a to też wskazówka) żadnego lądu to zaryzykuję że jest to gdzieś na Korculi? Taki strzał bardziej by wykluczyć tę ewentualność
.png)
Krzychooo napisał(a):kaszubski, czy to Dubrownik?
Aaaaaa, wyspa? No to nie wiem, może Lokrum?
.png)
Krzychooo napisał(a):
Przyznaję, że pomogła podpowiedź. Perła...
.png)
Jacek S napisał(a):To ja też podpowiem - miasto partnerskie to Wieluń.
.png)
Interseal napisał(a):Kiedy tam byłem, panowała nad Adriatykiem mgiełka i nie widać było prawie wcale wysp. Trochę mnie to myliło dzisiaj.
W zasadzie to rzucił mi się w oczy ten czarny asfalt, dopiero potem zacząłem analizować czy to aby to miejsce.![]()
Pozdrowienia.
maslinka napisał(a):Jak tam byliśmy w 2008 roku, też nie było asfaltu, tylko szuter. Ale już gdzieś widziałam to miejsce (pewnie w relacji Kulek), stąd moje przekonanie (ale jak widać, nie pewność!), że to Tovarnele.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kurczę, ale Wielun ma tylko 2 niemieckie i 1 irlandzkie partnerskie miasto
Krzychooo napisał(a):To Senj