sviva napisał(a):zorba
taniec
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Strzelanie z czaka z jednej rekiŚmiech na sali
Rzeczywiście jesteś dupek. Widać, że z zabawki strzelałęś. no teraz to żeś się skompromitował symulancie.
StrzelałęłmKapiszony z czaka
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Strzelanie z czaka z jednej rekiŚmiech na sali
Rzeczywiście jesteś dupek. Widać, że z zabawki strzelałęś. no teraz to żeś się skompromitował symulancie.
Nie popisuj się bo robisz z siebie dupka. Z laikiem nie mam co dyskutować. Zeby cokolwiek powiedzieć to trzeba mieć o tym pojęcie Panie Bocian. Nie próbuj konwersować bo Ci zaraz skompromituję na temat broni. Pa Dobranoc laiku.
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Strzelanie z czaka z jednej rekiŚmiech na sali
Nie popisuj się bo robisz z siebie dupka. Z laikiem nie mam co dyskutować. Zeby cokolwiek powiedzieć to trzeba mieć o tym pojęcie Panie Bocian. Nie próbuj konwersować bo Ci zaraz skompromituję na temat broni. Pa Dobranoc laiku.
.png)
darek1 napisał(a):Miecia napisał(a):darek1 napisał(a):Dziewuszki
dziewuszki.....to rosyjskie - tancerki
Nu Malczik siexa nie choczesz, życie karotkoje - powiedziała do mnie kolezanka ze Wspólnoty Państw Niepodległych na parkingu pod Białymstokiem.
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Strzelanie z czaka z jednej rekiŚmiech na sali
Torba po cukrzeMorze być po mące
6 sztuk rocznie