darek1 napisał(a):Toż co Ty trzymasz, Pintball. Ile ja się swego młodego czasu z róznej broni poprzez AKi, Czaki, Raki nastrzelałem to dziś całemu Batalionowi pseudostrzelców z bożej łaski duzo brakuje.
jesteś lepszy do Andersena
.png)
darek1 napisał(a):Nie Miecia to nie Bajka. Mnie broń nie pociąga bo z niej się tyle nastrzelałem zawodowo swego czasu, że tyle włosów nie masz na głowie. Zabawą w wojnę i bronią sportową to się interesują najczęściej ci którzy nigdy prochu w wojsku nie wąchali i mają w książeczkach wojskowych wpisane - niezdolny do odbycia zasadniczej słuzby wojskowej kategoria "D" czyli w skrócie mówiąc tchórze. Ot i taka jest prawda Miecia. Tobie się nie dziwię boś Ty baba.![]()
![]()
Miecia napisał(a):darek1 napisał(a):Nie Miecia to nie Bajka. Mnie broń nie pociąga bo z niej się tyle nastrzelałem zawodowo swego czasu, że tyle włosów nie masz na głowie. Zabawą w wojnę i bronią sportową to się interesują najczęściej ci którzy nigdy prochu w wojsku nie wąchali i mają w książeczkach wojskowych wpisane - niezdolny do odbycia zasadniczej słuzby wojskowej kategoria "D" czyli w skrócie mówiąc tchórze. Ot i taka jest prawda Miecia. Tobie się nie dziwię boś Ty baba.![]()
![]()
nie baba.....a kobieta, a ile mam włosów na głowie.....nie wiesz![]()
![]()