Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z muzycznej szaf-y PAP-y ...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MKB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MKB » 16.01.2009 13:49

w naszym schowku samochodowym, pomijając dzieła w rodzaju "kolorowe kredki" i inne z serii "minimini party" przewozimy
Sting!!!! i The Police oczywiśice
fragile ULUBIONA
desert rose
shape of my hart
http://pl.youtube.com/watch?v=qVlu9Bksz ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=qVlu9Bksz ... re=related fielsds od gold

ojejku ale mnóstwo tego przecież jest

trochę swingu
Rod Stewart "These foolish things" ŚLICZNE!!!
Robbie Williams & Nicole Kidman - Somethin' stupid TEN TELEDYSK!!!!! MNIAAAAAAAAM

a kiedyś to była Alanis Morisette - starutka ale jarutka honda prelude, moja głowa wystaje przez szyber dach, jedziemy powolutku (zeby mnie nie "zdekapitowało" nocą przez pobliski rezerwat olchy czarnej - stare drzewa = domy sów wyglądają jak wyjęte z kreskówki skubi dubi du.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 16.01.2009 14:06

Wrócę do piosenki Chesneya bo mi się łezka w oku zakręciła :lol: To był jeden z moich ulubionych kawałków :D Te dobrych kilkanaście lat temu kasety kosztowały grosze i wystarczyło że spodobała mi się jedna piosenka jakiegoś wykonawcy i już biegłam do sklepiku po całość. Z kasetki Chesneya byłam średnio zadowolona bo nic nie przebiło "The one and only" :mrgreen:
Niedawno z samochodu wyrzuciliśmy chyba ze 30 kaset które się po prostu "zleżały" :roll:
euh
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) euh » 16.01.2009 20:59

A propos "fields of gold"..
Ja mam ogromny sentyment do tej piosenki ale w wykonaniu Evy Cassidy..
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 16.01.2009 21:08

JacYamaha napisał(a):
mkm napisał(a):Szafa PAP-y , jak na razie , gra całkiem dobrze 8)

I działa bez drobniaków :)

Eeee tam ... Tak dobrze nie ma :D :D

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2009 20:53

PAP napisał(a):.... podtekst podróżniczy .....

Nie wiem Piotrek czy się ze mną zgodzisz ale moim skromnym zdaniem TO pasuje jak nic do tzw. muzyki drogi.
Fajnie sie przy tym prowadzi samochód, szczególnie jak krajobraz za oknem zatyka swoimi walorami estetycznymi :wink:
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 17.01.2009 22:04

Piotrek_B napisał(a):
PAP napisał(a):.... podtekst podróżniczy .....

Nie wiem Piotrek czy się ze mną zgodzisz ale moim skromnym zdaniem TO pasuje jak nic do tzw. muzyki drogi.
Fajnie sie przy tym prowadzi samochód, szczególnie jak krajobraz za oknem zatyka swoimi walorami estetycznymi :wink:

Zgodzę się :D ...
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 17.01.2009 22:10

... i jeszcze coś na niedzielny poranek :) ... nie koniecznie urlopowy :lol: ...

Earth, Wind & Fire - Sunday Morning
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 19.01.2009 20:50

Mam wrażenie, że poprzedni 'niedzielny' utwór nie wzbudził większych emocji :? ... a może zwyczajnie przeszedł jakoś niezauważony :roll: :?: ...

... to teraz polecim z lekko trudniejszym repertuarem :) ... mamy pierwsze półrocze 1996 roku, którą spędzam w słonecznej i ciepłej o tej porze roku Costa Rice, a utwór ten jest stałym bywalcem wszystkich fal radiowych ...

Héroes del Silencio - Entre dos tierras
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 19.01.2009 20:58

PAP napisał(a): to teraz polecim z lekko trudniejszym repertuarem :) ... mamy pierwsze półrocze 1996 roku, którą spędzam w słonecznej i ciepłej o tej porze roku Costa Rice, a utwór ten jest stałym bywalcem wszystkich fal radiowych ...

Héroes del Silencio - Entre dos tierras

Ten utworek świetny :!: :D
Skojarzył mi się z końcówką studiów i ...sesją....zaliczałam właśnie hiszpański. :roll:
Eh......te wspomnienia.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.01.2009 21:00

Cosik zaczyna w szafie trzeszczeć :wink: :) Ale , to chyba tylko na chwilę :D
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 19.01.2009 21:13

anjas napisał(a):Ten utworek świetny :!: :D
Skojarzył mi się z końcówką studiów i ...sesją....zaliczałam właśnie hiszpański. :roll:
Eh......te wspomnienia.

Czas ucieka, to prawda :roll: :roll: :? ...
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 19.01.2009 21:15

mkm napisał(a):Cosik zaczyna w szafie trzeszczeć :wink: :) Ale , to chyba tylko na chwilę :D

Cóż zaczyna Szanownemu mkm'owi trzeszczeć bo nie kumam :wink: :lol: :?: :?:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.01.2009 21:25

PAP napisał(a):
mkm napisał(a):Cosik zaczyna w szafie trzeszczeć :wink: :) Ale , to chyba tylko na chwilę :D

... za drugim słuchaniem już przestało :D Chwilowe usterki :wink: :D Musiałem się po prostu przestawić na hiszpański :D
Proszę dalej .... 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2009 21:59

PAP napisał(a):Mam wrażenie, że poprzedni 'niedzielny' utwór nie wzbudził większych emocji :? ... a może zwyczajnie przeszedł jakoś niezauważony :roll: :?: ......

Może nie tyle nie wzbudził entuzjazmu co E,W&F to nieco specyficzny rodzaj muzyki.
Chyba bardziej poprawnie będzie, że nie każdemu wpada to łatwo w ucho.
To muzyka, która trzeba "przegryźć" :wink:
PAP napisał(a):..... to teraz polecim z lekko trudniejszym repertuarem :) ... mamy pierwsze półrocze 1996 roku, którą spędzam w słonecznej i ciepłej o tej porze roku Costa Rice, a utwór ten jest stałym bywalcem wszystkich fal radiowych ....

W tym czasie co Ty przebywałem wtedy w takim fajnym, cieplutkim miejscu jak na zeskanowanej fotce:
Obrazek
gdzieś na pograniczu tunezyjsko-algierskim.
Ale słuchało sie tam w tym czasie nieco "lżejszej" ichniej muzyki
Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.01.2009 23:02

PAP napisał(a):

Hi, hi - zatrzeszczy Szanownemu mkm jeszcze więcej , jak wrzucisz kiedyś PAP-ie do szafy MPT (a mam taką nadzieję :lol: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Z muzycznej szaf-y PAP-y ... - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone