Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z muzycznej szaf-y PAP-y ...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.01.2009 12:44

PAP napisał(a):Jacku,

A jak wynika z tekstu zamieszczonego powyżej linku :wink: :) :?:

Pozdrawiam,

PAP

Nasunęła mi sie tylko myśl czy została kupiona a później poleciała przez okno...no ale widać, że transakcja nie doszła do skutku.
Pozdrawiam i napewno będę zaglądał.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 14.01.2009 19:49

PAPie, ja też jak najbardziej za.
Sam często w relacjach wspominam jaka muzyka mi towarzyszyła w różnych momentach, przypomnienie Bilińskiego w Twoim słynnym bułgarskim odcinku też mi się bardzo podobało, to i fajnie będzie poczytać i posłuchać więcej takich osobistych odniesień :)
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 14.01.2009 23:57

Jedziemy dalej :) ...

... powiem krótko ... gdybym miał wybrać sobie jakiś hymn, to bym wybrał to 8) :D ... a jak ktoś się wsłucha to też zrozumie, dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji :wink: :lol: :lol: ...

Chesney Hawkes - The One And Only
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 15.01.2009 00:18

PAP napisał(a):Jedziemy dalej :) ...

... powiem krótko ... gdybym miał wybrać sobie jakiś hymn, to bym wybrał to 8) :D ... a jak ktoś się wsłucha to też zrozumie, dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji :wink: :lol: :lol: ...

złapałem się na myśli, że idę Twoim tropem...
włączyłem "adapter" a maryla skoczyła z sypialni, zamknęła drzwi, jutro ma kolejny dzień dzień dyżuru z wnusią w realu...
ja też mam zakamuflowane hity bałkańskie w lap topie, wtedy, gdy odtwarzam, maryla powiada - "Bałkan Ci odbija"...
a w uszach mi brzmi - hymn bułgarskich emerytów o rakijce...
niestety, straciłem go przy zmianie służbowego lap topa :-(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2009 08:38

PAP napisał(a):....... gdybym miał wybrać sobie jakiś hymn, to bym wybrał to 8) :D ... a jak ktoś się wsłucha to też zrozumie, dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji :wink: :lol: :lol: ......

Piotrze, czyżby o to kaman:
" ...I'm not the same as all the rest. I am the one and only...." :?:
Pozdrav :wink: :lol: :papa:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 15.01.2009 08:46

PAP napisał(a):dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji

Wiesz, dla mnie to co robisz (robicie :D ) , to nie jest nic dziwnego, bo właśnie tak sobie wyobrażam 'normalne' wakacje :roll: :D
A tę piosenkę też lubię :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.01.2009 11:10

PAPo strasznie energetyczna ta piosenka :!: Dzisiaj ... właśnie dzisiaj mi takiego kopa trza było :!: :D Dziwne :?: Może...

I am the one and only.... ObrazekObrazekObrazekObrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.01.2009 11:43

Piosenkę znam i kojarzę ale zawsze myślałem, że to jakiś B.Adams albo inna cholera....ta nazwa jest mi zupełnie obca.
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 15.01.2009 14:50

Piotrek_B napisał(a):
PAP napisał(a):....... gdybym miał wybrać sobie jakiś hymn, to bym wybrał to 8) :D ... a jak ktoś się wsłucha to też zrozumie, dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji :wink: :lol: :lol: ......

Piotrze, czyżby o to kaman:
" ...I'm not the same as all the rest. I am the one and only...." :?:
Pozdrav :wink: :lol: :papa:

Cóś w ten deseń :lol: :lol: ...
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 15.01.2009 14:53

kulka53 napisał(a):
PAP napisał(a):dlaczego nie potrafię planować 'normalnych' wakacji

Wiesz, dla mnie to co robisz (robicie :D ) , to nie jest nic dziwnego, bo właśnie tak sobie wyobrażam 'normalne' wakacje :roll: :D
A tę piosenkę też lubię :lol:

Ale jak sobie poczytasz inne relacje na forum, to ani nasze ani wasze pomysły na spędzanie czasu na wyjeździe nie mieszczą się w 'normie' :wink: :lol: :lol: ... acz rzecz jasna 'norma' pojęciem względnym jest :lol: :lol: ...
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 15.01.2009 14:54

Leszek Skupin napisał(a):PAPo strasznie energetyczna ta piosenka :!: Dzisiaj ... właśnie dzisiaj mi takiego kopa trza było :!: :D Dziwne :?: Może...

I am the one and only.... ObrazekObrazekObrazekObrazek

Cieszem się, że tak Ci podpasowałem :D :D :D :D ...
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 15.01.2009 14:55

JacYamaha napisał(a):Piosenkę znam i kojarzę ale zawsze myślałem, że to jakiś B.Adams albo inna cholera....ta nazwa jest mi zupełnie obca.

A widzisz :) ... czyli ten wątek spełnia też funkcję misyjno-edukacyjną :wink: :lol: :lol: ...
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 15.01.2009 15:42

Bardzo lubię piosenkę Chesney'a. :D Do jazdy autkiem jak znalazł.
Często w moim lokalnym radyjku zapodają.... A czasem wersję Stachursky'go, też fajnie brzmi. :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 15.01.2009 16:00

Szafa PAP-y , jak na razie , gra całkiem dobrze 8)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.01.2009 16:05

mkm napisał(a):Szafa PAP-y , jak na razie , gra całkiem dobrze 8)

I działa bez drobniaków :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Z muzycznej szaf-y PAP-y ... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone