abovo napisał(a):Kolega jest bardzo surowy dla kolegi boboo. Kolego bluesman musisz wiedzieć, iż kolega boboo zna się na wszystkim, wie wszystko najlepiej i jest bardzo uczynny.
...po avatarze wnioskuje iż...a zresztą, nic nie mówie...
.png)
abovo napisał(a):Kolega jest bardzo surowy dla kolegi boboo. Kolego bluesman musisz wiedzieć, iż kolega boboo zna się na wszystkim, wie wszystko najlepiej i jest bardzo uczynny.
Błąd.abovo napisał(a):(...) kolega boboo zna się na wszystkim (...)
Niestety, ale aby to osiągnąć to trzeba będzie iść w tym kierunkubluesman napisał(a):dążenie do słuchania muzyki jak najlepszej jakości
bluesman napisał(a):(...) za 100 000PLN kupić sprzęt grający (...)
.png)
boboo napisał(a):Niestety, ale aby to osiągnąć to trzeba będzie iść w tym kierunkubluesman napisał(a):dążenie do słuchania muzyki jak najlepszej jakościbluesman napisał(a):(...) za 100 000PLN kupić sprzęt grający (...)
To nie ja zacząłem o "jak najlepszej jakości". Zwróciłem tylko uwagę na to, że wybrany sprzęt tych warunków (najlepszej jakości [choć powinno być "wierności"]) nie spełnia.
A wracając do monitorów, to z nimi jest tak, jak z montażem filmów.
Masz na ekranie komputera podczas pracy nawet niezły podgląd (monitoring), ale gotowym filmem delektujesz się już w fotelu przed wielkoekranowym TV.
.png)
fly napisał(a):abovo napisał(a):Kolega jest bardzo surowy dla kolegi boboo. Kolego bluesman musisz wiedzieć, iż kolega boboo zna się na wszystkim, wie wszystko najlepiej i jest bardzo uczynny.
...po avatarze wnioskuje iż...a zresztą, nic nie mówie...
.png)