Potwierdzamte kiero napisał(a):wiesz sporo właścicieli apartmanów wynajmuje od 14:00, ale jeżeli nie mieli wcześniej obłożenia to można uderzać już z rana 8:00-10:00;
czyli wyjazd ~21:00
.png)
kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach MakarskiejSzukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Fanka napisał(a):nawet 50 metrów to dużo, 250 nie wchodzi w grę...nawet jak tam będą marmurowe łazienki....ze szlafrokami dla gości....za 10 euro od osoby...czy to tak trudno pojąć....
Czy to jest lenistwo ?? chyba musisz na co dzień dużo chodzić![]()
.png)
Lednice napisał(a):XXI wiek.internet. maile,telefony, mozliwosc spokojnego wyboru,negocjacji cen w Polsce,
a tyle osob jedzie w ciemno, czesto z malymi dziecmi, szuka po nieprzespanej nocy...![]()
.png)
.png)
.png)
AgaBartek napisał(a):Rozwiązaniem pośrednim jest zarezerwować jako plan B coś z minimalną zaliczką (choć nie wiem ile się daje bo sam nic nie rezerwowałem nigdy), a na miejscu szukać. Z mojego doświadczenia wynika, że na miejscu zawsze jest taniej i lepiej. Możliwość wybrania na miejscu - bezcenna!
.png)
robi-18 napisał(a):Witam !Po przeczytaniu ok. 20 stron "dyskusji" mam taki zamęt w głowie , że już nie wiem co myśleć.Zdaję sobie sprawę , że gdzie 3 osoby tam 4 opinie.![]()
![]()
Jedni piszą o problemach z miejscówkami inni wręcz przeciwnie.![]()
robi-18 napisał(a):Myślę o wyjeździe na początku sierpnia. Po analizie wątku mam obawy co do terminu.![]()
robi-18 napisał(a):Trudno o obiektywną ocenę poszukiwania dobrego apartamentu.
Proszę o wskazówki dotyczące różnicy pomiędzy oferowanymi miejscówkami.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje