.png)
.png)
auganov napisał(a):za każdym razem przekraczałem w Kudowie-Słone uznając, że jadąc przez Boboszów byc może nieznacznie skróciłbym droge, lecz ze względu na liczne zakręty, zjazdy, podjazdy i wioski traciłbym czas.A jak jest w rzeczywistości to tak naprawdę nie wiem
auganov napisał(a):prośba.....o rzetelne porównanie obu sposobów dojazdu z Wrocka do Brna, a w zasadzie do Svitav
auganov napisał(a):Nadchodzi pora kolejnego wyjazdu do croraju i wszelka wiedza na temat dojazdu jest cenna
.png)
auganov napisał(a): (szczególnie do FUX-a ) o rzetelne porównanie obu sposobów dojazdu z Wrocka do Brna, a w zasadzie do Svitav. Nadchodzi pora kolejnego wyjazdu do croraju i wszelka wiedza na temat dojazdu jest cenna.
.png)
Robisek napisał(a):MWN dobrze mówisz, to jest najlepsza droga z południowo - zachodniej Polski. Można się zdziwić, że tak szybko jesteś na granicy słoweńsko-chorwackiej. Jednak jadąc z zachodniopomorskiego podobno wygodniej jest nadrobić 300 km i pojechać autostradą niemiecką.
.png)
FUX napisał(a):auganov napisał(a): (szczególnie do FUX-a ) o rzetelne porównanie obu sposobów dojazdu z Wrocka do Brna, a w zasadzie do Svitav. Nadchodzi pora kolejnego wyjazdu do croraju i wszelka wiedza na temat dojazdu jest cenna.
Pisalem kilkakrotnie.
Zjechałem trasę przez Kudowę, Szklarską, Boboszów, Nysę i powtórzę po raz kolejny.
TRASA NR 2 WYMIATA POZOSTAŁE.
Sprawdź także zjazd przez Breclav do wiednia.
Ja tą trase zaliczyłem pod 10 razy i w tym roku także nie pojade inną.
Dojazd z Wrocka bez napięć do okolic Sibenika zajmuje mi około 12-14 godzin. Na korki w Wiedniu, Zagrzebiu, tunelach akurat nie miałem okazji się załapać, gdyz nie jeżdżę w weekendy. W tym roku także ruszam w poniedziałek okolo 2-ej nad ranem...
.png)
tturek napisał(a):Robisek napisał(a):
wolę przez niemcy. z zielonej góry na świecko, dalej regensburg itd. dalej o 200 km niż przez czechy ale szybciej o ok. 90minut. razem 1450 km.
.png)
Lubuszanin napisał(a):tturek napisał(a):Robisek napisał(a):
wolę przez niemcy. z zielonej góry na świecko, dalej regensburg itd. dalej o 200 km niż przez czechy ale szybciej o ok. 90minut. razem 1450 km.
Z Zielonej Góry nie lepej przez Gubin jechać?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi