Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrażenia z Cro

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Wrażenia z Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2008 08:11

............................
Ostatnio edytowano 06.06.2013 06:55 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 7 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2008 08:13

Sorki, że tak to wyszło ale zmniejszałem zdjęcia...
hjokiel
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hjokiel » 02.09.2008 14:15

Po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu tekstu wiem dlaczego jeździsz do innej Chorwacji, bo dużo czasu spędziłeś w podróży (i to w deszczu) a podczas pobytu w Cro miałeś na nosie zawsze ciemne okulary. :lol:
Piotr D
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr D » 02.09.2008 15:12

Kolega hjokiel coś mocno zgryźliwy , czyżby dopadła jesienna depresja :wink:
Zdjęcia w porządku zwłaszcza że rejony znane :lol:
Nocleg w Grazu w Oekotel jednak tańszy 60 euro za 3 osoby
Pozdrowienia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2008 15:33

Złośliwymi uwagami nie będę się przejmował bo po co...zawsze znajdą się tacy co dopieką ale może odgryza się za komentarze w swoim poście...nie mam pretensji do niego bo to chyba spoko gość a bez okularów w Cro nie dało rady się poruszać...myslałem o Oekotelu ale jak dojechałem do Graz to była niespełna 12 godzina więc nie było sensu tam zostawać..pomyślałem, że zostawię już z tyłu i Austrie i Słowenię ... 8) :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2008 15:35

A może jednak dodam zdjęcie bez okularów to łagodniej mnie potraktuje ??? :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.09.2008 17:01

alessandro1977 napisał(a):A może jednak dodam zdjęcie bez okularów to łagodniej mnie potraktuje ??? :wink:

:D :D :D ... i jakbyś nieco zmiejszył zdjęcia to byłoby również dobrze ( jak zauważyłeś - obraz się rozmywa). Będzie lepiej czytać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.09.2008 06:48

Zmniejszałem ale jednego widocznie nie zmniejszyłem i dlatego tak się stało za co przeprosiłem..później próbowałem usunąć tego posta i na nowo stworzyć ale o dziwo nie mogłem znaleźć opcji usuń :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.09.2008 07:20

Posta nie usuniesz jak ktoś napisze po Tobie.
Ale masz opcję "zmień post" - pomniejsz załączone zdjęcia i wstaw w ich miejsce nowe kody,
Można też te obecne zmienić bez pomniejszania , ale wstawić je jako miniaturki np.
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.09.2008 07:24

Dziękuję Panie Januszu, zaraz postaram sie coś z tym zrobić...
laciatek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) laciatek » 15.09.2008 12:27

Faktycznie z Bolesławca wygodniej przez Niemcy, my jechaliśmy pierwszy raz, droga dłuższa o jakieś 200 km, ale za to wygodniejsza i długość rekompensuje się krótszym czasem i brakiem opłat, więc pewnie na jedno wyjdzie:), z winietami na Austrię nie ma problemu, bliżej austriackiej granicy na chyba każdej stacji benzynowej, i na samej granicy też. Odwrotnie od alessandro1977 nas w Makarskiej (we wrześniu wcale nie tak zatłoczonej) witało słońce - o 20 godz. 34C, a żegnał (po jeszcze słonecznym przedpołudniowym zwiedzaniu Splitu ) popołudniowy ulewny deszcz, tak że nie tak szkoda było wracać do zimnej teraz Polski:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.09.2008 08:04

Wczoraj akurat dostałem informację od rodziców, że zwijają się po 2 tygodniach do domu bo pogoda się popsuła...faktycznie, nawet prognozy nie wyglądają najlepiej...ja akurat zawsze jeżdżę w lipcu/sierpniu więc nawet nie wiem czego spodziewać się po wrześniu...
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 16.09.2008 09:18

to smutne że coraz wiecej postów na forum jest o niechlubnym zachowaniu naszych rodaków
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.09.2008 09:22

Bardzo smutne bo wielu z nas co roku jeździ do Cro i wyrabia sobie z Chorwatami znakomite relacje, wiemy, że jesteśmy szanowani ale coraz częstsze wybryki przypałów potrafią zmienić ogólne nastawienie do Polaków...

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne