Witam Grzegorz,jak długa podróż za Tobą z Krakowa do Orebić jechałeś z przystankiem czy prosto "DO RAJU"
Pozdrawiam Mirek.
.png)
cooleczka napisał(a):może kolega wie, gdzie ryby kupię?
.png)
darek1 napisał(a):cooleczka napisał(a):może kolega wie, gdzie ryby kupię?
W Orebicu, proszę bardzo. W centrum jest taki mały bazarek z warzywami i obok jest taki sezonowy sklep z rybami. Ponadto zdarza się, że przy drodze do Jadrolini sprzedają z samochodu. Krzyczą Riba, Riba, Riba.
.png)
.png)
Grzegorz1973 napisał(a):darek1 napisał(a):cooleczka napisał(a):może kolega wie, gdzie ryby kupię?
W Orebicu, proszę bardzo. W centrum jest taki mały bazarek z warzywami i obok jest taki sezonowy sklep z rybami. Ponadto zdarza się, że przy drodze do Jadrolini sprzedają z samochodu. Krzyczą Riba, Riba, Riba.
Potwierdzam, mniej więcej w centrum przy Konzumie, kilka starganów w tym ribarnica, czy w niedzielę nie wiem ale jutro mozna sprawdzić
.png)
.png)
anubis2423 napisał(a):witam ja chciałem zapytać czy plaże w Orebicu przyjazne dla dzieci?małych dodamszukam coś na 2012 i tak się zastanawiam nad półwyspem peljasac. Proszę o opinię bywalców pozdro
.png)
publo napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków.
Siedzę właśnie na tarasie jednego z wielu pięknych apartamentow w Orebiću i zastanawiam się gdzie udać się na kolację:)
Wszyscy zachwalają tawernę Mlinice ale nie wiem gdzie ją znaleźć. Może ktoś pomorze?
A tak wogóle to jest 31 stopni w cieniu a woda ma 24 stopnie więc wrzesień w Chorwacji znów się udał.
Jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne