Basiulek napisał(a):no to piata
krakuscity napisał(a):Za czym jest ta kolejka? Na wszelki wypadek stanę jako szósty.

Sama nie wiem, może ja też się ustawię na wszelki wypadek?

Witam serdecznie

Maciek1956 napisał(a):Będę kolejny, tym bardziej, że dopiero za ok 2 tyg jadę do ...
Możemy się tylko domyślać gdzie... ale i tak zazdrościmy.
Chociaż, teraz u nas piękna wakacyjna pogoda, więc można korzystać do woli

FUX napisał(a):Sie masz, Kobieto...
Sie mam... dobrze

cooleczka napisał(a):ja też za 2 tygodnie, pierwszy raz, dosiadam się i chłonę
Pierwszy raz
Super! Do teraz pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Jadran, szczękę musiałam z kolan zbierać.
maniust napisał(a):Kurcze ale zajawka tytułowa..... Ja tu też poczytam.... i pooglądam.......
Tytuł mi jakoś tak sam przyszedł do głowy, powiem że w dziwnym miejscu... bo pod wodą

Interseal napisał(a):Dla mnie abstrakcją jest spakowanie się na wakacje do takiego monstrum jak TT.
Ja mam dach tego samochodu na wysokości paska u spodni, więc do boksu miałbym łatwy dostęp
Cześć Mariusz

Ja też nie należę do niskich osób i spokojnie nogi w TT wyciągam. Nie jest tak źle.

A o dziwo, autko jest niesamowicie pakowne. Trochę wprawy i można tam słonia włożyć

piotrf napisał(a):Dosiadam się z przyjemnością , z drugiego rzędu też dobrze widać , a miejsca jest więcej

Witam

Fajnie, że trafiłeś i tutaj

Z drugiego rzędu na pewno będzie dobrze widać, a jeżeli ktoś ci zasłoni, to doniosę dodatkowe krzesełko

W tym roku chciałam wziąć ze sobą rolki i trochę żałuję, że nie zabrałam. Porolować trochę na Pagu... fajnie tak

kamil1929 napisał(a):Jestem i ja,witam w niedzielny poranek
Witam, witam.
Ja już poranek to miałam od godziny 6 rano

Szybka kawa i na nurkowanie do Czech. Ledwo co wróciłam i już Cropla
Arooo napisał(a):Witam wszystkich
Zapowiada się ciekawie.Czekam na więęęęęęęęęęcej
Będzie więcej, będzie
awram_ napisał(a):Po swoim Pagu nie pozostaje mi nic innego jak wczasowanie się z Tobą
Pag jakiś bardzo modny w tym roku. Nie wiem jak się to stało, ale ja jakoś naszych rodaków nie spotkałam...
Witam w relacji

woka napisał(a):Roxi chyba coś rozdaje ....... więc jestem i ja

Na pewno rozdaje pozdrowienia i uśmiechy do kompa, mam nadzieję, że dotrą do Was

mysza73 napisał(a):Stanę i ja w tej kolejce

Zapraszam

Aquha napisał(a):Wpisuję się na listę oczekujących kolejkowiczów
Również zapraszam

tajemniczy napisał(a):i je lubię twoje relacje Roxi
Moi znajomi pojechali Pandą bez boxa i w dodatku z 2 dzieci, jak oni to zrobili?
Dzięki

Pakowanie jest kwestią umiejętnego ugniatania różnych rzeczy. My to chyba opracowaliśmy do perfekcji

FUX napisał(a):Mam znajomych, którzy w siedemdziesiatych latach pojechali z dwójką dzieciaków maluchem do Grecji...
Teraz tylko wszyscy to combi i combi

Adam.B napisał(a):Jestem Roksi jestem ..
No nareszcie

anielicanatka napisał(a):Melduje się i ja mało się odzywam ale dużo czytam i oglądam
No to mam nadzieję, że czas przeznaczony na tą relację, nie będzie stracony

Dromader napisał(a):Obecny. Czekam na cd
Ciąg dalszy już na ukończeniu
Cieszę się, że jest Was już tutaj taka spora grupka. Fajnie to mobilizuje