KTOŚ pobierał euro z bankomatu uni-credito na Słowacji ?
Ciekawe jaki jest przelicznik .
.png)
mawek napisał(a):Czy można wymienić Euro na kuny na granicy węgiersko - chorwackiej jadąc autostradą, czy trzeba zjeżdżać na stare przejście, które podobno od 01.06.09 do 31.08.09 jest otwarte dla samochodów osobowych.
Czy są tam jeszcze kantory?
Chcę wymienić troche ze względu na opłaty na bramkach.
.png)
kajjo napisał(a):mawek napisał(a):Czy można wymienić Euro na kuny na granicy węgiersko - chorwackiej jadąc autostradą, czy trzeba zjeżdżać na stare przejście, które podobno od 01.06.09 do 31.08.09 jest otwarte dla samochodów osobowych.
Czy są tam jeszcze kantory?
Chcę wymienić troche ze względu na opłaty na bramkach.
Na nowym przejściu na autostradzie nie da się nic wymienić bo nie ma żadnego kantoru. Na dobrą sprawę to nie ma tam nic poza pomieszczeniami dla obsługujących przejście nawet stacji benzynowej. Przejeżdżałem tam dziś w nad ranem.
.png)
BOLETUS napisał(a):Witam.
A czy kuny można kupić w polskich kantorach? Pytam bo jeszcze się tym nie interesowałem. Bedę wdzieczny za informację.
BOLETUS napisał(a):Boćku ale wiesz, zjeżdźając z autostrady trzeba miec kuny bo nie wiem czy na każdym zjeżdzie mają bramki na których można kartą zaplacić
.png)
mariusz 69 napisał(a):BOLETUS napisał(a):Witam.
A czy kuny można kupić w polskich kantorach? Pytam bo jeszcze się tym nie interesowałem. Bedę wdzieczny za informację.
Kupisz bez problemu, tylko kurs jest powalający !
.png)
BOLETUS napisał(a):No właśnie. przy małej ilości kun to wyjdzie kilkanaście złotych więcej. Co to jest jak się płaci ponad 2 tyś PLN za apartament.
.png)