.png)
.png)
.png)
Arkadiusz N napisał(a):Ja zjechałem całą Chorwację za friko. Nie korzystałem z autostrad tylko tras widokowych. Są równie dobrej jakośći, na pewno dłużej nimi schodzi, ale warto. Jedziemy do celu, poznajemy i zwiedzamy kraj. Funty bez wątpienia wymień na miejscu.
.png)
zbig99 napisał(a):Arkadiusz N napisał(a):Ja zjechałem całą Chorwację za friko. Nie korzystałem z autostrad tylko tras widokowych. Są równie dobrej jakośći, na pewno dłużej nimi schodzi, ale warto. Jedziemy do celu, poznajemy i zwiedzamy kraj. Funty bez wątpienia wymień na miejscu.
Jechałem 8 lat temu i podzielam ten pogląd jednak z wrzeszczącymi dzieciakami na tylnym siedzeniu zdecydowanie polecam wariant autostradowy
.png)
.png)
.png)
adikos napisał(a):Dzieki za odpowiedzi wlasnie interesuje mnie droga widokowa moze byc dluzsza wprawdzie czas to pieniądz ale robie sobie miesiac wolnego od UK wiec dobrze by bylo oczęta nasycić widokamia czy funty wymienie w kantorze czy w banku w Cro?moze znacie jakis kantor z nazwy w Chorwacji to bym sobie porównał kurs walut ,jeszcze raz thanks za odp
.png)
memaka napisał(a):Dobrą sprawą są karty np. mając Maestro z PKO SA można wypłacać bez prowizji w bankomatach. Nawet w Bośni są trzy rodzaje sieci banków w których bez prowizji wypłacam gotówkę, jeżeli już nie można płacić bezgotówkowo w danej chwili.
.png)
.png)
.png)