Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2010

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
silesia2009
Globtroter

Postnapisał(a) silesia2009 » 04.09.2009 10:29

Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo" :)
marcin&sylwia
Plażowicz
Re: wcześniejsza rezerwacja czy szukanie na miejscu??

Postnapisał(a) marcin&sylwia » 04.09.2009 10:50

JacYamaha napisał(a):
marcin&sylwia napisał(a):co jest lepsze?? wcześniejsza rezerwacja?? czy szukanie apartamentów na miejscu??

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17807

dziękuje :) :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 04.09.2009 10:52

silesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo" :)

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=389985#389985
silesia2009
Globtroter

Postnapisał(a) silesia2009 » 04.09.2009 10:59

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=389985#389985[/quote]

Dziękuje , problem w tym , że sama nie wiem na które miejsce się zdecydować. Pomyślałam ,że najlepiej pojechać w ciemno, a decyzję podjąć na miejscu :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.09.2009 11:28

silesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo" :)

Umag , Poreč, Vrsar, Rovinj :D
marcin&sylwia
Plażowicz

Postnapisał(a) marcin&sylwia » 04.09.2009 11:30

silesia2009 napisał(a):http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=389985#389985

Dziękuje , problem w tym , że sama nie wiem na które miejsce się zdecydować. Pomyślałam ,że najlepiej pojechać w ciemno, a decyzję podjąć na miejscu :)[/quote]

ja też planuje jechać w ciemno ... w sumie wtedy widzisz za co płacisz tak namacalnie ... nie podoba Ci się mówisz hvala i następny apartament ... i nie ma zaliczki ...

w ostatni weekend w Świnoujściu ... 4 osoby się proponowały nam nocleg i żałujemy ze mieliśmy rezerwacje ...
silesia2009
Globtroter

Postnapisał(a) silesia2009 » 04.09.2009 11:55

Umag , Poreč, Vrsar, Rovinj :D[/quote]

A nie pisałam, że sympatyczny... :lol: :?:
magdach7
Cromaniak
Re: wcześniejsza rezerwacja czy szukanie na miejscu??

Postnapisał(a) magdach7 » 04.09.2009 16:41

marcin&sylwia napisał(a):co jest lepsze?? wcześniejsza rezerwacja?? czy szukanie apartamentów na miejscu??

Według mnie to wszystko zależy od terminu w którym jedziesz i od zasobności portfela- w drugiej połowie lipca w Slatine było kiepsko z kwaterami, a za malutki apartament 2+1 znajomi zapłacili 58 euro. Tak naprawdę chodziliśmy za apartamentami dla nich jakiś czas, a najgorsze było to, że wchodząc do domu często nie było nawet właścicieli, bo mieszkają w innych domach i czasem miałam wrażenie, że człowiek się tak bez sensu kręcił po tych podwórkach. :lol:
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 07.09.2009 20:59

3 dni temu wróciłem z Plomin Luka koło Labina, tez byłem w Wenecji, to tylko 320km i zajeła nam trasa tylko 3h15m
kawam1
Globtroter

Postnapisał(a) kawam1 » 13.09.2009 21:07

Cześć
Zdecydowanie i całego serca polecam Rovinj na Istri - najlepiej wrzesień.
Niesamowity klimat i niezła baza wypadowa nie tylko na Istrie ale równiez do Słoweni , Triestu no i Wenecji .
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Postnapisał(a) alladyndelscorcho » 14.09.2009 07:59

kawam1 napisał(a):
Cześć
Niesamowity klimat i niezła baza wypadowa nie tylko na Istrie ale równiez do Słoweni , Triestu no i Wenecji .

Witam wszystkich.
W tym roku wystraszył mnie kurs Euro i z niesmakiem pojechałem nad polskie morze. Już kilka dni po powrocie miałem zaplanowany w 90% przyszłoroczny (2010) wyjazd do Chorwacji. Wybór padł tym razem na Rovinj.
Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje.

W ramach rewanżu służę informacją na temat Pirovaca forum/viewtopic.php?t=25235&highlight=pirovac a także Sibenika, Zadaru, Makarskiej, Primosten :)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 14.09.2009 08:13

alladyndelscorcho napisał(a):...Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje...

Klik
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Postnapisał(a) alladyndelscorcho » 14.09.2009 12:07

JacYamaha napisał(a):
alladyndelscorcho napisał(a):...Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje...

Klik

Hvala ljepa :!: :D
Kacper111
Cromaniak

Postnapisał(a) Kacper111 » 14.09.2009 12:38

my juz zapalnowalismy na wyjazd początek sierpnia ( i tego się trzymamy)
kawam1
Globtroter

Postnapisał(a) kawam1 » 14.09.2009 19:53

alladyndelscorcho napisał(a):
kawam1 napisał(a):
Cześć

Witam wszystkich.
W tym roku wystraszył mnie kurs Euro i z niesmakiem pojechałem nad polskie morze. Już kilka dni po powrocie miałem zaplanowany w 90% przyszłoroczny (2010) wyjazd do Chorwacji. Wybór padł tym razem na Rovinj.
Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje.

W ramach rewanżu służę informacją na temat Pirovaca forum/viewtopic.php?t=25235&highlight=pirovac a także Sibenika, Zadaru, Makarskiej, Primosten :)

Witaj.
W prawdzie do Wenecji nie dotarlismy z Rovinja ale byliśmy w Triscie (100 km) a z tamtąd to juz 100 pare kilometrów autostradą do Wenecji
Mysle że z Rovinja jakies 3 godzinki.
W przyszłym roku również Rovinj ale Wenecji to juz napewno nie odpuscimy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone