.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):marcin&sylwia napisał(a):co jest lepsze?? wcześniejsza rezerwacja?? czy szukanie apartamentów na miejscu??
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17807
.png)
silesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo"
.png)
.png)
silesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo"
.png)
silesia2009 napisał(a):http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=389985#389985
.png)
.png)
marcin&sylwia napisał(a):co jest lepsze?? wcześniejsza rezerwacja?? czy szukanie apartamentów na miejscu??
.png)
Cześćsilesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo"
.png)
kawam1 napisał(a):Cześćsilesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo"
Zdecydowanie i całego serca polecam Rovinj na Istri - najlepiej wrzesień.
Niesamowity klimat i niezła baza wypadowa nie tylko na Istrie ale równiez do Słoweni , Triestu no i Wenecji .
.png)
alladyndelscorcho napisał(a):...Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje...
.png)
JacYamaha napisał(a):alladyndelscorcho napisał(a):...Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje...
Klik
.png)
alladyndelscorcho napisał(a):kawam1 napisał(a):Cześćsilesia2009 napisał(a):Chcielibyśmy pojechać na Istrię , tak aby zaliczyć jeszcze Wenecję, doradźcie jaką miejscowość wybrać ? Jedziemy z 19 letnia córką, więc chodzi o miejsce gdzie "będzie się coś działo"
Zdecydowanie i całego serca polecam Rovinj na Istri - najlepiej wrzesień.
Niesamowity klimat i niezła baza wypadowa nie tylko na Istrie ale równiez do Słoweni , Triestu no i Wenecji .
Witam wszystkich.
W tym roku wystraszył mnie kurs Euro i z niesmakiem pojechałem nad polskie morze. Już kilka dni po powrocie miałem zaplanowany w 90% przyszłoroczny (2010) wyjazd do Chorwacji. Wybór padł tym razem na Rovinj.
Chcę również zrobić sobie wycieczkę do Wenecji ale jakoś nie mogę się doszukać na forum konkretnych informacji na ten temat. Może ktoś pomoże mi wskazać temt na forum gdzie znajdę informację o tym jak się dostać z Rovinj do Wenecji i ile to kosztuje.
W ramach rewanżu służę informacją na temat Pirovaca forum/viewtopic.php?t=25235&highlight=pirovac a także Sibenika, Zadaru, Makarskiej, Primosten
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne