.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):helen napisał(a):A ja mam co rusz to inne plany, w tej chwili "na tapecie" jest Toskania
To gdzieś na Pagu?
.png)
Marek358 napisał(a):daro2008 napisał(a):Witam.
Ja też już planuję Wakacje 2010 i PIERWSZY raz w Cro.
Jak już poczytałem wszędzie gdzie pojadę będzie pięknie, a co myślicie nad moim typem - Primosten - jadę z żoną i dzieckiem 3 latka. Czy może coś bardziej kameralnego?
Zależy co lubisz. Tak jak ja kojarzę plażę w Primosten (w kierunku południowo-wschodnim) to żwirek tam jest 5cio-10cio-centymetrowy więc to raczej kamienie niż żwirek. Ludzi sporo i jachtów sporo przy brzegu. Są na tym wybrzeżu mniejsze miejscowości, ale Primosten nie jest zły. Jeżeli dobrze byś się czuł we Jastrzębiej Górze lub Karwi to na pewno dobrze się poczujesz w Primosten.
.png)
.png)
.png)
.png)
marcin&sylwia napisał(a):... ja do Chorwacji jadę dla odpoczynku i aby nabrać kolorytu czekoladowego wiec w sumie nie przeszkadza nam ze Vinisce to malutka wioska rybacka ...
.png)
.png)
Jak już pisałem w którymś wątku ja dobrze się czuję na naszym Bałtykiem w Ustce, z zastrzeżeniem, że nie nocuję w pobliżu centrum ani promenady tylko na Ul. Wczasowej ok. 15 min spacerku do centrum.
Tam mi odpowiada to, że po plżowaniu jeżeli jest pogoda jest gdzie iść - Promenada + port wraz z okolicami
.png)
pieczara87 napisał(a):Slatine jest też malutka ale jej głównym atutem jest bliskość do Trogiru czy rejs do Splitu oraz innych wspaniałych miejscowości chociażby Szybenik czy do parku Kyrk.
.png)
.png)
.png)
marcin&sylwia napisał(a):co jest lepsze?? wcześniejsza rezerwacja?? czy szukanie apartamentów na miejscu??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne