Pomyślałam sobie nawet przez chwilę, żeby przestać tu do Ciebie zaglądać i dopiero jak już będzie dużo, dużo do czytania (tak fajnie się to pochłania), ale chyba nie dam rady
.png)
.png)
.png)
PETERENZO napisał(a):
To będzie miejsce, do którego będę się wynosił co wieczór i czekał tam aż do rana![]()
To piękne co piszesz...
PS.
Również będę tu zaglądał

.png)
Aldonka napisał(a):Obawiam się (choć w sumie chyba obawą tego nazwać nie można), że możesz się nieźle przyczynić do mojego wyboru kolejnego miejsca wakacjowania

.png)
Miecia napisał(a):Mam wrażenie, że rozwijasz skrzydła w swoich relacjach![]()
Coraz bardziej wciągasz czytelników w swoje teksty.....okraszając je oczywiście świetnymi fotkami![]()
Pięknie![]()
Pozdrawiam

.png)
kulka53 napisał(a):Ogromną przyjemność zrobiłeś nam Robercie gdy zobaczyliśmy się w Twoich beztroskich hvarskich myślach
Swego czasu też w Ivan Dolac się zatrzymaliśmy... mimo, że była połowa września, wcale nie było tak banalnie znaleźć odpowiadający nam apartament - część zatunelowa jest baaaardzo popularna.
Ale z tych poszukiwań, gdy spacerowaliśmy po miejscowości pamiętam jedno... zapach pinii, silny, odurzający, fantastyczny. To było jedno z największych wrażeń jakie zapamiętaliśmy z tego miejsca
.
Pozdrawiam
.png)
Iwona75 napisał(a):Robert !!!
Zlituj się i pisz dalej !

.png)
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):Robert !!!
Hejka Iwonko![]()
Oczywiście napiszę .....tylko weekend mam imprezowy....i jakoś muszę to pogodzić....
.png)
Sylwetka napisał(a):CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):Robert !!!
Hejka Iwonko![]()
Oczywiście napiszę .....tylko weekend mam imprezowy....i jakoś muszę to pogodzić....
To znaczy że, przez weeeeekend nie ma na co liczyć![]()
Buuuuuu.
.png)
Miecia napisał(a):Dziewczyny....dajcie mu odsapnąć....coby weny nabrał![]()
Inaczej się wypali![]()
.png)
Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a):CROberto napisał(a):
To znaczy że, przez weeeeekend nie ma na co liczyć![]()
Buuuuuu.
Dziewczyny....dajcie mu odsapnąć....coby weny nabrał![]()
Inaczej się wypali![]()

Powrót do Nasze relacje z podróży