niestey nie wszedzie bede mogla sie swobodnie dostac, bo do Chorwacji wybieramy się pociągami
.png)
maciogg napisał(a):Monka napisał(a):wyjezdzam w sobote 24.08 i wybieram sie do Omis. na poczatek, zawsze jest mozliwosc zmiany miejsca
wybierasz sie tez, czy juz jestes po wakacjach??
No ja już jestem w tym roku po Chorwacji, niestety

.png)
bafra napisał(a):maciogg napisał(a):Monka napisał(a):wyjezdzam w sobote 24.08 i wybieram sie do Omis. na poczatek, zawsze jest mozliwosc zmiany miejsca
Nie martw się,ja już dawno jestem po CRO,to już cały miesiąc.Opracowujmy nowy program' 2004,ja już mam zarysy.Póki co pozostaje mi Bałtyk,brudny ale wyjątkowo ciepły.( w Ś-ciu dzisiaj 22 C.- woda).PZDR.
maciogg napisał(a):bafra napisał(a):maciogg napisał(a):Monka napisał(a):wyjezdzam w sobote 24.08 i wybieram sie do Omis. na poczatek, zawsze jest mozliwosc zmiany miejsca
Nie martw się,ja już dawno jestem po CRO,to już cały miesiąc.Opracowujmy nowy program' 2004,ja już mam zarysy.Póki co pozostaje mi Bałtyk,brudny ale wyjątkowo ciepły.( w Ś-ciu dzisiaj 22 C.- woda).PZDR.
A ja nie wiem, czy w przyszłym roku poświęcę cały urlop na Chorwację. Na pewno tydzień na Istrii, ale reszta już chyba gdzie indziej.
.png)

.png)
.png)
arten napisał(a):W słowenii mozna płacić tylko gotowką -tolary lub euro i zawsze resztę otrzymasz w tolarach
.png)
.png)
gladiatrix_24 napisał(a):karta mozna takze placic w sloweni za drogi - nie zgodze sie natomiast abym mogl kuic w czechach i austrii wienietki na karte - tylko gotowka, przekamarzalem sie dlugo ale niestety tylkogotowka