Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Tina - Trogir (Arbanija) Czy ktoś był ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 24.05.2008 16:01

Będę wdzięczny za podzielenie się opinią na temat tego obiektu.

Pozdrawiam
Info
Croentuzjasta
Vill Tina

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 28.05.2008 13:13

Hotel znajduje się bezpośrednio na cesti.Plaža jest nieco poniżej drogi ..
Dużo lepiej hoteli na wyspie posiada Čiovu
Hello:info
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 28.05.2008 14:13

Szanown(y)a Info,
to, co robisz, jest naprawdę żenujące ...

P.S. I jeśli masz choć odrobinę przyzwoitości, to teraz powinieneś oblać się rumieńcem wstydu i przestać się tak zachowywać, albo już więcej się tu nie pojawiać.

----------------------------------------------
Poštovan(i), -a Info
To, šta ovdje radiš je stvarno ispod svake kritike, svakog nivoa...Prava sramota.
P.S. Ako imaš imalo pristojnosti, prestani, ili nemoj se više ovdje pojavljivati.
Adsx
Globtroter
I nadal wiem bardzo dużo... :-(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 28.05.2008 15:53

Hotel już zarezerwowałem, więc nie będę szukać dalej ;-) Nadal jednak nie do końca wiem na co powinienem być przygotowany. Może jakieś porady lub uwagi od kogoś, kto tam mieszkał. Co warto zwiedzić, czym dojechać, czy mieliście miłe wrażenia z pobytu itd...
Info
Croentuzjasta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 29.05.2008 15:43

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Szanown(y)a Info,
to, co robisz, jest naprawdę żenujące ...

P.S. I jeśli masz choć odrobinę przyzwoitości, to teraz powinieneś oblać się rumieńcem wstydu i przestać się tak zachowywać, albo już więcej się tu nie pojawiać.

----------------------------------------------
Poštovan(i), -a Info
To, šta ovdje radiš je stvarno ispod svake kritike, svakog nivoa...Prava sramota.
P.S. Ako imaš imalo pristojnosti, prestani, ili nemoj se više ovdje pojavljivati.

Co pričaš .. Po pierwsze, jeśli chcesz pokazać ze mną porozmawiać .. Jak widać nie jest w interesie turystów, aby dowiedzieć się prawdziwe informacje na temat zakwaterowania ..
Prace, które nie miejsce? Hočeš mi wyjaśnić?

O čemu ti pričaš..Prvo se predstavi ako želiš sa mnom pričati..Koliko vidim nije ti u interesu da turisti saznaju pravu informaciju o smještaju..
Radi čega mi nije mjesto?? Hočeš mi objasniti???
Info
Croentuzjasta
Re: Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 29.05.2008 16:04

[ok
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 29.05.2008 17:28

Po prostu przeczytałam sobie wszystkie Twoje posty i widzę w tym (jeśli się mylę, to mnie oświeć, wtedy bardzo serdecznie Cię przeproszę) zwyczajne, jawne (zero dyskrecji) "naganiactwo", A jestem na to alergiczna, działa to na mnie jak czerwona płachyta na byka...Bo uważam, że nie ma na forum na to miejsca

P.S. Jeśli chcesz, bym pisała po hr, daj znać, bo sama juz nie wiem, w jakim języku powinnam...
Acha, i ja tu nie mam żadnych "interesów" na tym forum... A co do przedstawienia się, to masz moje dokładne imię i nazwisko, a nawet zdjęcie, więc już "bardziej" przedstawić się nie mogę.
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 29.05.2008 18:51

Może jednak zbyt ostro go Pani osądziła ?
Facet lubi swoje Ciovo i go reklamuje ?(nie wywleka przecież ciągle jakiegoś konkretnego adresu...)

Jedynie intryguje mnie jego pisownia polskiego-zbyt dobra ortograficznie w porównaniu do deklinacji , coniugacji czy składni .
Wg mnie NIE PISZE tak dobrze ortograficznie obcokrajowiec posługujący się takim BEŁKOTEM.

BRALE INFO , - czy ty coś zciemniasz ?? 8)
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 07.07.2008 06:26

Teraz mogę odpowiedzieć sobie i wszystkim forumowiczom. Hotel Villa Tina jest bardzo przeciętnym aby nie powiedzieć kiepskim pomysłem na wypoczynek.
To jednak nic w porównaniu z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link która to firma najzwyczajniej oszukuje ludzi sprzedając pokoje w hotelach oraz kwatery na zasadzie - co innego widzisz na fotce jak zamawiasz a dostajesz na miejscu norę do spania za ponad 100eur/doba.

Przestrzegam - lepiej jechać "w ciemno"

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone