.png)
Tika napisał(a):Ten apartament znajduje się przy porcie obok niego jest Konoba Porat tych samych właścicieli.Może ktoś tam się stołował ? Interesuje mnie opinia o właścicielach i cenach w ich resauracji.
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):A i owszem, byliśmy, stołowaliśmy się (rok 2005). Jako knajpka - może być. Niższe ceny niż w sąsiedniej restauracji. Smaczna pizza, obfite i całkiem smaczne spaghetti. Siedzisz i słuchasz szumu fal na poniżej położonej plaży. Brzydki, usypany z głazów i gliny cypel (jedynym atutem były ... skamieniałe, sporych rozmarów muszle i koralowce). No i można oglądać cudne zachody słońca z dzwonnicą w roli głównej.
Jeśli miałabym wybierać, na pewno nie zdecydowałabym się na mieszkanie w tak bliskim sąsiedztwi lokalu. No chyba, że komuś nie przeszkadza ciągły aromat potraw i zapach dymu papierosowego.
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):NIestety nie mam fotek. Patrzę tylko na galeryjkę na ich stronce www. Knajpka usytuowana jest dokładnie w narożnej kamieniczce. W której są Wasze apartamenty - tego nie wiem.
Spytajcie dokładnie...
Jak na miejsce pobytu z małymi dziećmi...dość strome było zejście z tego usypanego cypelka na plażę. Ale na pewno za to bliziutko - a to duży plus.
Blisko sklep (w porównaniu z naszą willą pisak - przedostatnim domu w miejscowości).
Poszukaj tu na forum, bo Flowercia gdzieś chwaliła swój apartament w Pisaku oraz Krystof, który mieszkał w app. Djerek...o ile dobrze pamiętam. Może tam Wam się uda też znaleźć wystarczająco dużo pokoi dla całej grupy.
.png)
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):NIestety nie mam fotek. Patrzę tylko na galeryjkę na ich stronce www. Knajpka usytuowana jest dokładnie w narożnej kamieniczce. W której są Wasze apartamenty - tego nie wiem.
Spytajcie dokładnie...
Jak na miejsce pobytu z małymi dziećmi...dość strome było zejście z tego usypanego cypelka na plażę. Ale na pewno za to bliziutko - a to duży plus.
Blisko sklep (w porównaniu z naszą willą pisak - przedostatnim domu w miejscowości).
Poszukaj tu na forum, bo Flowercia gdzieś chwaliła swój apartament w Pisaku oraz Krystof, który mieszkał w app. Djerek...o ile dobrze pamiętam. Może tam Wam się uda też znaleźć wystarczająco dużo pokoi dla całej grupy.
.png)
Witam, z Twoich wypowiedzi wynika ,że mieszkaliście dość daleko od ,,centrum" pamiętasz może numer willi , bo my mamy rezerwację przy Put Vrulje 62 i bardzo jestem ciekawa czy dużo deptania nas czeka.
Pozdrawiam serdecznie, Aneta
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje