ja w sumie chyba też dojade 9 czerwca:) 7 mam wyjazd z ZG:)
szkoda ze to jeszcze tyle czasu:)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):rynioo napisał(a):Neckermann zaproponował odszkodowanie 500 pln na rodzinę![]()
![]()
.Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie
RynioJakie odszkodowanie dostałeś ? I ile rozpraw w sądzie miałeś?
.png)
James Bond napisał(a):Witanko !
Będę w tym hotelu od 1 lipca 2005 do 15 lipca 2005.
Mam nadzieję,że będzie OK.Podejrzanie tani ten wypoczynek.
Czy ktoś wie ,czy już jest basen zewnętrzny wybudowany ?
Kombinuję teraz dojazd na wyspę.Lepiej ze Splitu czy z Ploce albo jeszcze dalej przez półwysep ?
Pozdrawiam
James Bond
.png)
Marzenag napisał(a):James Bond napisał(a):Witanko !
Będę w tym hotelu od 1 lipca 2005 do 15 lipca 2005.
Mam nadzieję,że będzie OK.Podejrzanie tani ten wypoczynek.
Czy ktoś wie ,czy już jest basen zewnętrzny wybudowany ?
Kombinuję teraz dojazd na wyspę.Lepiej ze Splitu czy z Ploce albo jeszcze dalej przez półwysep ?
Pozdrawiam
James Bond
Czyli już wróciłeś...to moze powiesz nam jak było!!Ponieważ ja dopiero tam jade...Będę wdzięczna za każdą inforamacje...Aaaa...i jak z plazą...aż taka malutka??![]()
.png)
.png)
darko napisał(a): Poza tym chorwatom normalnie szmal odbił i mają wszystkich głęboko w d...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
darko napisał(a):W drodze powrotnej z Vela Luki na promie do Splitu rozmawiałem z człowiekiem który jest w cro bardzo często w interesach był w hotelu posejdon na jakiejś nasiadówie , niestety jego zdanie na temat chorwatów było bardzo podobne do mojego, a spostrzeżenia co do ich zachowania jednakowe, co do obsługi w posejdonie to nie wyrażał się najlepiej. Naprawdę nie chcę być w żaden sposób stronniczy , ale rozmawialiśmy z wieloma ludźmi w cro którzy nie byli tam po raz pierwszy i wszyscy zgodnie twierdzą że chorwatom szmal uderzył do głów, Przykre bo kraj był piękny( dlaczego piszę był ) zatrzymajcie się w punktach widokowych na jadrance i spójrzcie w dół - syf , wyspują sobie śmieci po remontach chałup na te biedne drzewka i właściwie na dachy swoim sąsiadom, przy hotelu adria do adriatyku wpływa piękna brązowa breja , kąpiący się czech kiedy to zobaczył wyskoczył z adriatyku i resztę wczasów przesiedział przy basenie, Smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne