PiotrekS napisał(a):Do Magda8867. Napisz proszę coś świeżego o Pakostane. Może jakaś relacja z podróży z dużą ilością zdjęć.
2010 może być
.png)
PiotrekS napisał(a):Do Magda8867. Napisz proszę coś świeżego o Pakostane. Może jakaś relacja z podróży z dużą ilością zdjęć.
.png)
.png)
magda8867 napisał(a):Pogoda była dobra dla tych co nie lubią upałów a zła dla tych, którzy na Chorwacji oczekują bezchmurnego nieba i żaru lejącego się z nieba. Jak przyjechalismy 17.07 to następiło załamanie pogody, które trwało do dnia naszego wyjazdu![]()
.png)
.png)
Archangel napisał(a):Do magda8867
mam pytanko czy pamiętasz w jakie dni pływa ten statek Vesna i ile w tym roku kosztuje rejs na Kornati
.png)
szary779 napisał(a):Witam. Mieszkaliśmy przy ul.Brune Busicia 42 obok miejscowego "zoo" czyli gospodarstwa z kurami ,kaczkami, gęsiami(gęśmi) kozami i baranami jakieś 70m. od Konzuma. Chyba trochę bliżej centrum niż kwatera Janusza bo nie ma numeracji a nie wiem gdzie jest nr 1
.png)
.png)
FUX napisał(a):Szukaj dobrze odżywionego Chorwata na promenadzie.
.
Janusz Bajcer napisał(a):Ten sklep w pobliżu kwatery to chyba nie Konzum lecz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):PiotrekS napisał(a):Do Magda8867. Napisz proszę coś świeżego o Pakostane. Może jakaś relacja z podróży z dużą ilością zdjęć.
2010 może być![]()
.png)
PiotrekS napisał(a):Z twojej relacji to ja już mogę chyba w Wielkiej Grze wystąpić.![]()
![]()
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje