Aaaaaaa faktycznie - było takFranz napisał(a):Hum ładnie pokazał też Lubelski w swojej - chyba pierwszej - relacji
I tego będę się trzymaćTymona napisał(a):Na 3 - 4 dni jest co robić.![]()
pozdrawiam
.png)
Aaaaaaa faktycznie - było takFranz napisał(a):Hum ładnie pokazał też Lubelski w swojej - chyba pierwszej - relacji
I tego będę się trzymaćTymona napisał(a):Na 3 - 4 dni jest co robić.![]()
.png)
HAncur napisał(a):Piękny powrót do zeszłorocznych wakacji na Istrii.
Tymona napisał(a):Pamiętam, że my dawno temu też do Humu trafiliśmy, ale był tak zalany strugami deszczu, że niewiele widzieliśmy - dlatego dopiero teraz mogłam mu się dokładniej poprzyglądać
.png)
.png)
Franz napisał(a):lustro wody znalazło się raptem 30m poniżej zamku.
.png)
kulka53 napisał(a):Gdy w 2004 będąc w Słowenii wybraliśmy się na jednodniowe![]()
zwiedzanie Istrii, Pazin był ostatnim miejscem do którego udało się nam dotrzeć..... już po zmroku
Jacek S napisał(a):Człowiek goni zawsze jak najbliżej morza zamiast przystanąć, pozwiedzać, popatrzeć...tylko kto mi podpisze 130,5 dni urlopu?
.png)
mariusz-w napisał(a):To my odwrotnie najpierw Pazin a potem Hum ... i truflowe "szaleństwo" z uwagi na sposób "sprawienia" ... wspominane do dzisiaj !
.png)
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Wykąpałbym się...czyli czas już na te morze/plaże
Gdy to pisałeś, ja już byłem na lotnisku w Santa Cruz, oczekując na samolot do kraju.
Morze już w najbliższej odsłonie. Plaże?.. Hmmm... Nie wiem.![]()
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży