Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2009 22:32

Kasiu - strasznie "czarny humor" 8O :wink: (ten o kolonistach)
Ostatnio edytowano 19.07.2009 22:33 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 19.07.2009 22:33

Był sobie chłopiec który nie miał rączek ani nóżek... No i na dzień przed gwiazdką leżąc w swoim łózeczku wymyślił że poszuka prezentów... wyturlał się z łózka a potem doczołgał się do drzwi... Nacisnął głową na klamkę i już był na korytarzu... Wiedział żę rodzice schowali prezent dla niego na strychu więc tam się skierował... na strych wchodziło sie po drabinie więc chłopiec zaczął sie wspinać... Używał głównie zębów do podciągania się na szczeblach... Było mu bardzo ciężko... W końcu zęby zaczęły mu sie łamac i wypadać... ale chłopiec pomyślał żę juz jest tak daleko że teraz głupio by było mu sie cofnąć... W końcu dotarł na górę... resztkami sił doczołgał się do dużej paczki... Szczątkami zębów rozerwał papier i zobaczył... rowerek...
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 19.07.2009 22:36

#
Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy.

Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną.

- I co?! Co z nią, panie doktorze.

- Cóż...Żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych.

- Oczywiście, oczywiście - na to mąż.

- Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie.

- Tak, tak... - kiwa głową mąż.

- Konieczny będzie pobyt w sanatorium, który zajmuje się tego typu urazami,

plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje...Koszt sanatorium - 10 tysięcy...

- Boże...

- Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..

- Ile? - blednie mąż.

- Miesięcznie 12 - 15 tysięcy złotych.

- Jezuu...

- Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać.

Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...

Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu:

- Żartowałem! Nie żyje.
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 19.07.2009 22:51

Jutrzejsze studenckie funiaste.net (za chwilę będą dzisiejsze):

Na pogotowie przywieźli studenta z nożem wbitym między żebra, lekarz przyjmujący:
- Boli pana?
- Tylko jak się śmieję.

Ranek. Student na dużym kacu stoi przed lustrem i długo się przygląda. Potem stwierdza:
- Nie znam cię, ale cię ogolę.
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 20.07.2009 10:23

Kasiulka85 - bardzo "czarny humor" :roll:
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 20.07.2009 10:34

szary779 napisał(a):Kasiulka85 - bardzo "czarny humor" :roll:

Dla mnie to nawet nie jest śmieszne :oops:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.07.2009 10:38

Obrazek

Obrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.07.2009 10:55

Wraca mąż z polowania, a tu żona z kochankiem w łóżku.
- Wyłaź z łóżka! - krzyczy mąż do kochanka.
Kochanek wyskakuje i zasłania dłońmi swoje klejnociki. Mąż ze spokojem celuje z dwururki w te klejnociki. Kochanek krzyczy:
- Nie wygłupiaj się, daj szansę!
Na to mąż do kochanka:
- No dobra, rozbujaj!
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 20.07.2009 11:08

pablo2222 napisał(a):

O gustach sie nie dyskutuje :)
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 20.07.2009 12:31

Kasiulka85 napisał(a):O gustach sie nie dyskutuje :)

Słusznie prawisz :) mi do gustu większość przypadła :)
pozdRawiam.
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 20.07.2009 13:40

Kasiulka85 napisał(a):
pablo2222 napisał(a):

O gustach sie nie dyskutuje :)

A mi też.. :roll: ani ten o kolonistach, ani o rowerku.. Pomijając gusta.., jakoś do tego wątku dziwnie nie pasują. Włażę tu na chwilę relaksu i dobrej rozrywki, do której forumowicze mnie przyzwyczaili.
Ale to tylko moje odczucie. Może większość jest jednak rozbawiona.

Też nieco drastycznie, ale z innej mańki:

Kobieta mówi znajomej, że wychodzi po raz czwarty za mąż.
- Jak wspaniale! Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe, jeśli spytam, co się stało z twoim pierwszym mężem?
- Zjadł trujące grzyby i zmarł.
- Ależ tragedia! A drugi mąż?
- On też zjadł trujące grzyby i umarł.
- Ale nieszczęście! Boję się spytać, co się stało trzeciemu mężowi.
- Zmarł z powodu skręcenia karku.
- Skręcenia karku?
- Nie chciał jeść grzybów.
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 20.07.2009 18:53

ninaa napisał(a):co się stało z twoim pierwszym mężem?
- Zjadł trujące grzyby i zmarł.

hmmm podobno wczoraj były "kurki" na kolacje..... :lol: 8) :lol:

co do kawałów Kasiulki85.....

dla mnie ponizej poziomu... znam dużo chamskich i obscenicznych o kawałów ale ich nie publikuje. to forum czytaja również dzieci...
dziel sie nimi w swoim gronie
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.07.2009 20:07

VOID napisał(a):[

co do kawałów Kasiulki85.....

dla mnie ponizej poziomu... znam dużo chamskich i obscenicznych o kawałów ale ich nie publikuje. to forum czytaja również dzieci...
dziel sie nimi w swoim gronie

Jest tu dużo gorszych, tych chamskich i obscenicznych i jakoś nie oponowałeś mimo czytających je dzieci.Protesty były i nic.Nagle cię oświeciło ? :wink:
gego
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 20.07.2009 20:20

Kasiulka85 napisał(a):Był sobie chłopiec który nie miał rączek ani nóżek... No i na dzień przed gwiazdką leżąc w swoim łózeczku wymyślił że poszuka prezentów... wyturlał się z łózka a potem doczołgał się do drzwi... Nacisnął głową na klamkę i już był na korytarzu... Wiedział żę rodzice schowali prezent dla niego na strychu więc tam się skierował... na strych wchodziło sie po drabinie więc chłopiec zaczął sie wspinać... Używał głównie zębów do podciągania się na szczeblach... Było mu bardzo ciężko... W końcu zęby zaczęły mu sie łamac i wypadać... ale chłopiec pomyślał żę juz jest tak daleko że teraz głupio by było mu sie cofnąć... W końcu dotarł na górę... resztkami sił doczołgał się do dużej paczki... Szczątkami zębów rozerwał papier i zobaczył... rowerek...

Był sobie chłopiec który nie miał rączek ani nóżek... No i na dzień przed gwiazdką leżąc w swoim łóżeczko wymyślił że poszuka prezentów... wyturlał się z łózka a potem doczołgał się do drzwi... Nacisnął głową na klamkę i już był na korytarzu... Wiedział żę rodzice schowali prezent dla niego na strychu więc tam się skierował... na strych wchodziło się po drabinie więc chłopiec zaczął się wspinać... Używał głównie zębów do podciągania się na szczeblach... Było mu bardzo ciężko... W końcu zęby zaczęły mu sie łamac i wypadać... ale chłopiec pomyślał że już jest tak daleko że teraz głupio by było mu się cofnąć... W końcu dotarł na górę... resztkami sił doczołgał się do dużej paczki... Szczątkami zębów rozerwał papier i mówi:
Ku........a znów czapka
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 20.07.2009 20:26

Janusz Bajcer napisał(a):Kasiu - strasznie "czarny humor" 8O :wink: (ten o kolonistach)

a ten o chłopcu już nie czarny a GŁUPI
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone