.png)

.png)
druh boruch napisał(a):Witam![]()
Prowadzę właśnie rozmowę odnośnie apartamentu nr2 Zdenka z Dario dzięki wspaniałym forumowiczom
Tyle pochwał no no
Tu mam pytanko,jak tam jest:chodzi mi o miejsce zabaw dla dzieci;ogród;czy ma ręczniki w pokojach?Jakie zejście jest na plażę?Proszę o odpowiedzi
A może ktoś się wybiera z szanownych forumowiczów w tym czasie
Byłoby miło
.png)
.png)
druh boruch napisał(a):Paulr dzieki za odp.Chodzi mi o obiektywne opinie cromaniaków
.png)
.png)
edith napisał(a):Witam
Dwa lata temu byłam z rodziną w apartamencie Zdenka ( 1 lub 2 ) ciężko powiedzieć w którym bo obydwa wyglądają chyba tak samo. Jeśli chodzi o plac zabaw to w 2012 roku nie było niczego w tym stylu ale raczej w tym upale byłoby trudno wytrzymać. Co do zejścia do plaży to spoko nie chodziliśmy główną drogą tylko skrótami. Po wyjściu z terenu posesji trzeba skręcić w prawo do końca drogi a potem wśród drzewek oliwnych wydeptaną ścieżką w dół i po przejściu drogi jest się na plaży. Jak dla mnie odległość do plaży całkiem przyzwoita spokojnie w czasie plażowania można było skoczyć do apartamentu np. jak się czegoś zapomniało lub za grubszą potrzebą do WC z dzieckiem. Właścicielka miła do niczego się nie wtrąca. Ręczniki oczywiście były na wyposażeniu. W apartamencie jest wszystko co potrzeba
.png)
.png)
edith napisał(a):Widok na morze masz taki sam jak na zdjęciach apartamentu nr 1 (na stronie Daria) bo obydwa apartamenty mają wspólny balkon/taras środkiem jest przedzielony. Ewentualnie może trochę lepiej jest widać jakie są widoki na chorwackiej stronie Zdenki tam są chyba troszkę inne zdjęcia. Jakby co to podeślę adres bo tu chyba nie można zamieszczać. Co do wielkości apartamentu to fakt że duży nie jest ale nam w zupełności wystarczał tyle tylko że dzieci moje wtedy były mniejsze 4 i 7 lat. Nam był tylko potrzebny do spania i schładzania się w południe w największy upał. Głównie przesiadywaliśmy w pokoju z aneksem bo tam była klimatyzacja, dzieci byczyły się na kanapie a my przy stole albo na tarasie. Wszystko zależy od tego jak będziecie spędzać czas my raczej nie marnuje czasu w apartamentach

.png)
.png)
.png)
edith napisał(a):Urlop w Tribunj był naszym pierwszym wyjazdem do Chorwacji. I jak na pierwszy wyjazd to uważam że jest to miejsce jak najbardziej do polecenia ale muszę uczciwie powiedzieć że tam w tym miejscu było bardzo dużo komarów co dla mnie było problemem. Jak się znajomych pytałam o komary w Chorwacji to pukali się w czoło. A tam jednak były nie wiem czy taki wtedy był po prostu rok że dopisały, czy zawsze tam tak jest bo Zdenka zaraz na powitanie dała nam urządzenia do prądu i kazała sobie kupić wkłady do tego ( w sypialni była moskitiera na oknie). Niestety zaraz pierwszej nocy kiedy nie mieliśmy jeszcze wkładów pogryzły młodszego syna tak że przez pierwszy tydzień wyglądał tak jakby miał ospę. Potem kupiliśmy wkłady i jakoś było.
.png)
edith napisał(a):Wszystko zależy też od tego jak się nastawisz ja byłam po prostu zaskoczona i nieprzygotowana. Sandomingo był w zeszłym roku to może coś na ten temat powie więcej, czy w zeszłym roku też były ? Ja wiem jak było dwa lata temu w sierpniu.
plaże są spoko dla dzieci?A wieczorkiem jest gdzie wyskoczyć? .png)
druh boruch napisał(a):edith napisał(a):Wszystko zależy też od tego jak się nastawisz ja byłam po prostu zaskoczona i nieprzygotowana. Sandomingo był w zeszłym roku to może coś na ten temat powie więcej, czy w zeszłym roku też były ? Ja wiem jak było dwa lata temu w sierpniu.
Powiedz miplaże są spoko dla dzieci?A wieczorkiem jest gdzie wyskoczyć?
Czy trzeba do Vodic drałować ?
.png)
Z napisał(a):druh boruch napisał(a):edith napisał(a):Wszystko zależy też od tego jak się nastawisz ja byłam po prostu zaskoczona i nieprzygotowana. Sandomingo był w zeszłym roku to może coś na ten temat powie więcej, czy w zeszłym roku też były ? Ja wiem jak było dwa lata temu w sierpniu.
Powiedz miplaże są spoko dla dzieci?A wieczorkiem jest gdzie wyskoczyć?
Czy trzeba do Vodic drałować ?
Z tego co wiem to teraz na mistrzostwach chłopaki z bębnami ciągnikiem przyjeżdżają, na przełomie lipca i sierpnia w Tribunj jest wyścig osiołków.
a sprawdzone wieści posiadasz? Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje