ziemniak napisał(a):Specjal i Neptun to moi faworyci w tym regionie Polski
Tego drugiego nie kojarzę
Za to mąż zawsze Specjala - czy to Mazury czy Żuławy .png)
ziemniak napisał(a):Specjal i Neptun to moi faworyci w tym regionie Polski
Za to mąż zawsze Specjala - czy to Mazury czy Żuławy .png)
.png)

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Skoro tramwaj , to wsiadam, chyba każdy może? Trochę się przejadę, popatrzę jak lato wygląda, bo już nie pamiętam![]()
![]()
Pojeździsz, popływasz i na brak lata nie będziesz narzekać bo na Żuławach było bardzo gorąco 
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):W takim razie popłyniemy na dwa jachty.
Zanosi się na bardzo wesoły wyjazd.
.png)
megidh napisał(a):To się Wam trafili "pasażerowie na gapę".

.png)
"wiola2012"]Kto rano wstaje, ten znajdzie![]()
Jak widać poranki maja swoje plusy
Szukałam relacji greckiej, a jest żuławska. Też ciekawie, chociaż klimat inny. Sielskie widoki ze szczęśliwymi krówkami nastroiły mnie pogodnie na początek dnia.
Pięknie , cieplutko, super!
U nas ostatnio tylko takie wyjazdy![]()
A tramwaj niczego sobie, czyściutki, od razu zwróciłam uwagę na ilość okien i wszystko lśni. Przyjemnie spędzać czas w takim pojeździe

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a): żeglarze opowiadają ile nauczyli się od Ewy podczas tego kawałka żeglugi
Kapitańska Baba napisał(a): Za postój zapłacimy 270 zł.
.png)
Nie wiem co to za zjawisko (albo może mam jakieś problemy ze wzrokiem), ale wydaje mi się, jakby była spora różnica w poziomie wody pomiędzy rzeką a Zalewem.Kapitańska Baba napisał(a):Koniec rzeki, już widać Zalew.
Byłam ciekawa, czy się odwdzięczą i okazuje się, że umieli się zachowaćKapitańska Baba napisał(a):Dostajemy butelkę Proseco za hol[/b]
.png)
"dangol"]
Ewa ma doświadczenia tyle, że mogłaby nim obdarzyć wielu dorosłych żeglarzy![]()
Ależ sobie liczą! Nie pamiętam, ile my płaciliśmy lata temu, ale na pewno nie było szoku cenowego. Fakt, nasze pływadło było sporo mniejsze od tramwaju, a inflacja też na cenę nie wpływała. Postój w Kątach wspominam bardzo dobrze

.png)
majkik75 napisał(a):Ja po prostu nie wiem jak do tego doszło, ale mi normalnie odjechał przystanek z waszym tramwajemTzn relacją
![]()
Ale już dopłynąłem, jestem na pokładzie. Specjała nie biorę do rękiale biorę cyca i płyniemy
![]()
![]()
pozdrawiam, Michał