napisał(a) janniko » 09.09.2009 11:58
JacYamaha napisał(a):Janniko - oczywiście byłeś tam (w Brazylii) i widziałeś jak było naprawdę...
Jakoś przypomina mi to "radio Erewań".
Ignorant - hmmm.
JacYamaha, nie chciałem cię urazić, bo lubię twoje posty, komentarze i ralacje itp..
nie do ciebie piłem, choć zaskoczyłeś mnie nieco swoją wypowiedzią.. he he..
Nie muszę jechać do Brazylii, bo w USA i już w Europie dzieje się to samo.. u nas zresztą też. Wiem coś o tym, bo w mojej branży b. dużo się teraz o tym mówi...
Więc nie śmiej się z tego, bo to nie ma nic wspólnego z Radiem Erewań. Ta "obrona słabszych", "nie - klapsom", "kontrola kontaktu fizycznego" itp. to nic innego jak próba podważenia wartości rodziny, jako najstabilniejszej komórki społecznej, próba obalenia najpiękniejszych ludzkich wartości, próba ingerencji w najintymniejsze obszary naszego życia.
Czyż nie przypomina to faszyzmu i działań Hitlera oraz komunizmu i nauk Stalina.
U Ruskich za Stalina uczono dzieci w szkołach, że jeśli rodzic powie coś złego na Stalina lub na ZSRR to dzieciak jest zobowiązany donieść na takiego rodzica w imię najwyższej wartości jaką jest Państwo!
To były początki... a teraz jest to kontynuowane.
Najpierw rodziny homoseksualne wychowujące dzieci, potem totalna ingerencja w metody wychowawcze, teraz coraz większa ingerencja wogóle w relacje rodzic-dziecko itp
Ot, tylko wyraziłem swoje zaniepokojenie takimi trędami..