Chciałam tylko dodac, zem Gliwiczanka w Bytomiu urodzona
.png)
.png)
a_nula napisał(a):hej cromaniacy!
Ja znów z pytaniem, czy znacie przyjemną miejscóweczkę w Loparze? Koleżanka się zainteresowała Chorwacją, pokazałam jej m.in. Lopar jako miejsce idealne dla dzieci (plaże, zatoczki, widoczki) jednak kwatery w któej sama byłam polecać nie chcę, bo średnia, pomyślałam, że może coś znacie? Mkm, wyciągniesz i tym razem asa z rękawa?
Pozdrawiam zimową porą...
byle do lata!
Ania
.png)
asiah napisał(a):a_nula napisał(a):hej cromaniacy!
Ja znów z pytaniem, czy znacie przyjemną miejscóweczkę w Loparze? Koleżanka się zainteresowała Chorwacją, pokazałam jej m.in. Lopar jako miejsce idealne dla dzieci (plaże, zatoczki, widoczki) jednak kwatery w któej sama byłam polecać nie chcę, bo średnia, pomyślałam, że może coś znacie? Mkm, wyciągniesz i tym razem asa z rękawa?
Pozdrawiam zimową porą...
byle do lata!
Ania
Oczywiście ,że znamy![]()
polecam to miejsce, kwatera oddalona nieco od zgiełku rajskiej plaży, ale blisko dzikich zatoczek, można naprawdę wypocząć!
http://www.lopar.hr/eng/privatni-moj_mir.html
.png)
asiah napisał(a):a_nula napisał(a):mkm napisał(a):Asiah wyręczyła mnie w stu procentach ... To rzeczywiście najlepsza propozycja w Loparze
Dzięki! W takim razie przekazuję dalej
polecam się zatem gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania odnośnie tej kwaterki
.png)
mkm napisał(a):asiah napisał(a):a_nula napisał(a):mkm napisał(a):Asiah wyręczyła mnie w stu procentach ... To rzeczywiście najlepsza propozycja w Loparze
Dzięki! W takim razie przekazuję dalej
polecam się zatem gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania odnośnie tej kwaterki
Posiadasz dobry gust ... albo masz nosaKwaterka ta, już od kilku lat spoczywa w moim skarbcu ... Dzięki za przypomnienie
.png)
.png)
a_nula napisał(a):mkm napisał(a):asiah napisał(a):a_nula napisał(a):mkm napisał(a):Asiah wyręczyła mnie w stu procentach ... To rzeczywiście najlepsza propozycja w Loparze
asiah, tam oprócz tego spania na antresoli jest jeszcze jeden pokój, prawda? Napisz proszę ciut więcej o tym apartamencie, bo na stronie jest niewiele. Dzięki z góry!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne