Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sypialnia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 26.02.2011 15:44

Obawiam się docinków,no ale cóż :? .... przeżyjemy... :wink:
Wybrałem się z moją kochaną żoną,aby zamówić meble. Żona jednak stwierdziła w trakcie jazdy, że chciałaby jeszcze zoboaczyć sypialnie w "Roździeniu" (dosyć znany sklep w rejonie Katowic). No i się zaczęło...
nie zamówiliśmy w końcu mebli w Voxie, bo żona chce się jeszcze zastanowić nad meblami od producentów z Dobrodzienia.
Mam już tego wybierania trochę dosyć....
Ale jazda z tymi kobietami jest (albo tylko z moją żoną) :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 26.02.2011 15:51

ebolec napisał(a):Obawiam się docinków,no ale cóż :? ...

A śpieszy ci się?

Z tego co pisałeś, to jeszcze masz czas ...:D

W końcu wiesz, gdybyś miał to postawić i oglądać, to małe piwo, natomiast,
tak mi się wydaje, będziesz sobie na tym kręgosłup łamał przez kilka lat.
Teść sobie kupił coś takiego. Wyglądało i kosztowało jak Mercedes,
ale jak miałem na tym spać, to się zapadło w samym środku i omal się nie udusiłem w tym,
bo bez czyjejś pomocy, to wygrzebać się z tego nie szło.

A jakby Violka wpadła, to jej powiedz, że mam nowe aniołki ...
Mówiłem - miasto aniołów
:lol:
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 26.02.2011 15:58

weldon napisał(a): A śpieszy ci się?

Czasami lubię się zastanowić przed zakupem, ale nie taaak długo :? :twisted:

Dlatego więc na dzisiaj udało mi się żonę przekonać do złozenia zamówienia w tym Voxie.
Moja wina, bo mogłem pojechać sam (i tak zestaw był -jak mi się dotychczas wydawało- uzgodniony).

Dobrze, że tylko sypialnie kupujemy, a nie dodatkowo jeszcze kuchnię- to nas nie minie.
A przy zakupie kuchni to dopiero będzie "jazda"- już się boję :(
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 26.02.2011 16:17

ebolec napisał(a):A przy zakupie kuchni to dopiero będzie "jazda"- już się boję :(

Violka będzie już po, więc będziesz mógł skorzystać :mrgreen:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.02.2011 18:22

weldon napisał(a):
ebolec napisał(a):A przy zakupie kuchni to dopiero będzie "jazda"- już się boję :(

Violka będzie już po, więc będziesz mógł skorzystać :mrgreen:

ojjjj ,nie wiem...nie wiem :? :lol:

gdzie te aniołki??
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 26.02.2011 18:28

hajduczek napisał(a):gdzie te aniołki??

O, rany 8O Zapomniałem ... :oops:

Tutaj :lol:

Zaraz, bo nas Ebolec pogoni ...
Słuchaj, a teraz taką sypialnię to się kupuje w komplecie, czy osobno meble,
a materac osobno - dopasowując miękkość i takie tam różne?
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 26.02.2011 18:47

Ebolec nie pogoni.
Chcę kupić zestaw mebli z jednego kompletu- chodzi o bryły.
Natomiast z racji mojej wagi zarówno stelaż jak i materac są dobrane przez inną firmą- dla mnie materac musi mieć twardość H4, a takich w przyzwoitej ofercie cenowej nie jest dużo. Hilding, mkfoam. Sa też inni producenci, ale nie będe płacił 9 kawałków za materac- bo tyle nie mam kasy...

PS. Nie chcę kupować osobno łóżka, a osobno pozostałych mebli, choć jak widzę tendencja jest taka, ze łóżka kupuje się w jednej firmie, natomast szafę -najczęściej zabudowaną gdzie indziej. Wynika to z tego, że w nowym budownictwie sypialnie są na piętrze, w pokojach których bryły nie są prostopadłościanami lecz np z jedna ścianą (zewnętrzną) skośną
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.02.2011 18:54

weldon napisał(a):
hajduczek napisał(a):gdzie te aniołki??

O, rany 8O Zapomniałem ... :oops:

Tutaj :lol:

Zaraz, bo nas Ebolec pogoni ...
Słuchaj, a teraz taką sypialnię to się kupuje w komplecie, czy osobno meble,
a materac osobno - dopasowując miękkość i takie tam różne?

:lol: :lol: :lol: mam wrażenie ,że to pytanie o materac to była taka zasłona dymna...zamydlenie oczu :lol: ...co by ...niby ,że w temacie :lol:

ebolec 9 kawałków tzn tysięcy 8O ......,bo jeśli 900 zł ,to chyba jeszcze tak w normie ,bo ten mój końsko-kokosowy wynalazek juz kosztował tyle parę lat temu (200cm X220cm)....a mojej Marty mały (90X200)kupiłam w promocji za 250 zł (z 350 zł przeceniony)

Piotr extra te aniołecki :D
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 26.02.2011 19:11

hajduczek napisał(a): :lol: :lol: :lol: mam wrażenie ,że to pytanie o materac to była taka zasłona dymna...zamydlenie oczu :lol: ...co by ...niby ,że w temacie :lol:
ebolec 9 kawałków tzn tysięcy 8O ......,bo jeśli 900 zł ,to chyba jeszcze tak w normie ,bo ten mój końsko-kokosowy wynalazek juz kosztował tyle parę lat temu (200cm X220cm)....a mojej Marty mały (90X200)kupiłam w promocji za 250 zł (z 350 zł przeceniony)

Co do pierwszej części :(
Jeśli chodzi o materace za 9000zł- są takie drogie firmy np.Tempur, Dunlopillo.
Ja się zastanawiam nad wyborem pomiędzy dwiema firmami- obydwie doradzają w moim przypadku materac lateksowo-kokosowy
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 28.06.2011 11:59

Nie chciałem dokładać kolejnego postu wiec zapytam tutaj:
Czy w apartamencie w Cro w sypialniach jest pościel czy trzeba wziąć ze sobą śpiworki?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 28.06.2011 12:29

ARTUR_KOLNICA napisał(a):Nie chciałem dokładać kolejnego postu wiec zapytam tutaj:
Czy w apartamencie w Cro w sypialniach jest pościel czy trzeba wziąć ze sobą śpiworki?

wpis zupełnie nie w temaciei :lol: ...ale co tam....my mielismy w pokojach poduszki i dodatkowe prześcieradła do przykrycia ,co w tamtych temperaturach w zupełności wystarczyło :D
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone