dids76 napisał(a):Miejsca mi znane, co nie znaczy że chętnie do nich nie wrócę przy okazji Twojej relacji

Zapraszam.
Mikromir napisał(a):Jak zwykle u Ciebie - jest pięknie.
Będę zaglądać.

Będzie mi miło cię gościć.
ruzica napisał(a):Cześć Zdzisiu! Piękne fotki

Będę zaglądać.
Dwadzieścia parę ładnych wybrałem… Reszta będzie jak zwykle… Przeciętna…
beatabm napisał(a):A to niespodzianka

Jestem!!!
Dla mnie to, że jesteś nie jest niespodzianką…

maslinka napisał(a):Abakus68 napisał(a):Drogich czytaczy zatem uprzedzam, że relacja będzie ot takim zwykłym zapisem paru ruchów na wyspie, a o jej zwykłości niech świadczy poniższa zajawka, która nie trąci chyba nadmiarem bogactwa…
Zdzisiu, nie bądź taki skromny... Wiem, że będzie wspaniale

Tobie i wielu nie dorównam, ale przecież nie o to chodzi. Chodzi, żeby było z serducha. Rozsiądź się, a ja w międzyczasie Twój LI będę odwiedzał - a tam czytania opór...
Igłą pinii napisał(a):Jak się cieszę! Wyczekiwana relacja

Witaj Zdzisław

Zapraszam, chociaż troszkę widziałaś na bieżąco na Messengerze…
krakusowa napisał(a):Super zajawka, będę do Ciebie zaglądać

Witam i Ciebie.
Habanero napisał(a):Zasiadam z przyjemnością Zdzi
hu

Witam. Teraz rozumiem dlaczego H…abanero
Katerina napisał(a):Nie może mnie tu nie być, Zdzihu

... Chociaż uważam, bo poznałam Cię w realu, że bardziej do Ciebie pasuje Zdzisław

Wiesz, że relacja będzie powstawała tak, abyśmy wspólną Blacę jednego dnia na forum zapodali… Więc czekam na Twoje Visowe otwracie…
AdamZ napisał(a):Po takim wstępie z entuzjazmem oczekuję cd
zwykłego zapisu paru ruchów na wyspie
Ominąłem jeden sezon a już widzę w zajawce uwiecznione nowe schody na plażę przy Sutivańskim kampingu. Dalej może być tylko lepiej

Nie wiem, gdzie tam jest kamping, to schody za młynem… Przed platformo-windą dla niepełnosprawnych i wydaje mi się, że ktoś już w tamtym roku ją pokazywał, Czy nie Habanero?
lotnikwsk napisał(a):Popatrzymy

Fajnie, że jesteś.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo się cieszę, że piszesz, będę wiernym czytelnikiem

Cieszę się, że tyle pięknych kobiet zaglądnęło.
travel napisał(a):Całkiem sporo tych ruchów było sądząc po zajawce
Siadam w drugim rzędzie ,żeby sprawdzić co mnie ominęło na wyspie

A gdzie tam dużo.. Prawie nic.. Grosskruter, Ptuj, Sutivan, Supetar, Splitska, Postira, Donji Humac, Gorni Humac, Selca, Sumartin, Pippo, Koloc, Most Frantje, Milna, Gažul , Pražnica, Podhume, Pustinja Blaca, Dol, Bol…, Selacki zaseosi czy Novo Selo… Normalnie pupy nie ruszaliśmy…
tony montana napisał(a):Bardzo fajne fotki ze znanych i mniej znanych mi miejsc

Dziękuję i zapraszam.
tony montana napisał(a):Bardzo fajne fotki ze znanych i mniej znanych mi miejsc

Bezruch, ale mam nadzieję, że nudno nie będzie
elka21 napisał(a):Jak wszyscy tak licznie tu przybyli, to i ja melduję swoją obecność

Zapisano w dzienniczku obecność pani, proszę pani.
Janusz Bajcer napisał(a):travel napisał(a):Siadam w drugim rzędzie ,żeby sprawdzić co mnie ominęło na wyspie

Jesteś jeszcze w pierwszym.
Skoro pierwszy rząd zajęty - siadam w drugim.

Ostatni będą pierwszymi