Do tego silnik THP, najgorszemu wrogowi nie życzę, mam dwóch kumpli, którzy tej cudownej jednostki, owocu współpracy BMW i PSE najchętniej pozbyliby się ale nie mogą znaleźć chętnego leszcza...
greenrs napisał(a):Nie wiedziałem, że takie jeszcze produkują...no chyba, że to jakiś zabytek
czyzo napisał(a):Ano Suzuki Vitara ma wolnossącą 1.6 VVT
.png)
.png)
greenrs napisał(a):alechandro napisał(a):...z wolnossącą jednostka benzynową 1.6 bez turbo, bez dwumasy i innych dupereli,
Nie wiedziałem, że takie jeszcze produkują...no chyba, że to jakiś zabytek
.png)
pablos77 napisał(a):Potrzebuje informacje odnośnie Forda S-max 2l benzyna.
.png)
.png)
pablos77 napisał(a):Potrzebuje informacje odnośnie Forda S-max 2l benzyna. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym autem (dobre lub złe). Wiem że mankamentem jest brak koła zapasowego. Po lekturze kilku forum samochodowych i opinii znajomych stwierdzam, że to może być auto dla mnie.
.png)
alechandro napisał(a):... ale te tablety dotykowe......
.png)
alechandro napisał(a):paulr...tak, T-jet benzynowy to genialny silnik ale jeśli chodzi o 1.2 Tce to za wcześnie na oceny...Fiatowskie silniki są najlepsze ale ciężko to pojąć miłośnikom niemieckiej motoryzacji...
Piotrulex...ok, tylko zmiana temperatury za pomocą tabletu dotykowego to absurd, zobaczymy jak ten tablet zadziała ponadto przy temperaturze -30 C...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi