W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam
Znalazłam fajną kwaterkę właśnie w tej miejscowości ale nie mogę nigdzie znaleźć fajnej mapki żeby były ulice a co za tym idzie żebym wiedział w którym miejscu jest kwaterka.
Szukałam przez google mapy ale jest niedokładna i nie ma ulic.
Pomóżcie
Byłam tam w zeszłym roku - bardzo miła i sympatyczna miejscowość, położona tuż przy samym morzu. Wszędzie blisko, można spokojnie przejść spacerkiem z jednego końca Starigradu w drugi w ciągu 1 godziny.
Jak zawsze dwie inne odpowiedzi czyli każdemu się podoba co innego A macie jakąś stronkę z mapką ?
Jeśli możecie to podajcie namiary na te kwaterki w których byliście , jeśli nie chcecie tutaj to na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tek że byłam w tej miejscowości dwa razy z rzędu,plaże ładne,czyste,okolica ogólnie bardzo urokliwa.Fakt,że jest tam spokojnie jak ktoś preferuje ciszę...
po pierwsze trzeba się zapytać czy płaci się za dzień czy za noc. Ja płaciłam 65€ za każdy dzień pobytu.
W tym roku płaci się 60 € plus opłata za prąd i podatek.
W innym wątku pytałam czy nie jest to wygórowana cena.
Może tutaj kotś mi coś podpowie.