Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Starigrad-Paklenica, proszę o mapę z ulicami

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 15.01.2009 22:55

Witam
Znalazłam fajną kwaterkę właśnie w tej miejscowości ale nie mogę nigdzie znaleźć fajnej mapki żeby były ulice a co za tym idzie żebym wiedział w którym miejscu jest kwaterka.
Szukałam przez google mapy ale jest niedokładna i nie ma ulic.
Pomóżcie :cry:
mawar33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mawar33 » 16.01.2009 10:03

Witam
Byłem tam w zeszłym roku i niespecjalnie choć kwaterka fajna i tania ale miejscowość na 3+ .Bardzo wąskie plaże w większości beton.
Ostatnio edytowano 16.01.2009 16:33 przez mawar33, łącznie edytowano 1 raz
majciamm
Podróżnik
Starigrad-Paklenica - mapa

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 16.01.2009 15:22

Byłam tam w zeszłym roku - bardzo miła i sympatyczna miejscowość, położona tuż przy samym morzu. Wszędzie blisko, można spokojnie przejść spacerkiem z jednego końca Starigradu w drugi w ciągu 1 godziny.
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 16.01.2009 17:55

Jak zawsze dwie inne odpowiedzi :) czyli każdemu się podoba co innego :lol:
A macie jakąś stronkę z mapką ?
Jeśli możecie to podajcie namiary na te kwaterki w których byliście , jeśli nie chcecie tutaj to na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
majciamm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 17.01.2009 09:51

Ja akurat byłam w domu, który miał swoją własną plażę - nie pamiętam dokładnego adresu strony, ale apartament nazywał się Candela Apartmani.
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 17.01.2009 10:14

Tek że byłam w tej miejscowości dwa razy z rzędu,plaże ładne,czyste,okolica ogólnie bardzo urokliwa.Fakt,że jest tam spokojnie jak ktoś preferuje ciszę... :)
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 18.01.2009 14:03

Znalazłam ten apartament Candela i wysłałam zapytanie o ceny i wolne terminy. Ile płaciłaś za apartament ?
majciamm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 19.01.2009 08:28

po pierwsze trzeba się zapytać czy płaci się za dzień czy za noc. Ja płaciłam 65€ za każdy dzień pobytu.
W tym roku płaci się 60 € plus opłata za prąd i podatek.
W innym wątku pytałam czy nie jest to wygórowana cena.
Może tutaj kotś mi coś podpowie.

Pozdrawiam,
Maja

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone