Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja dzisiaj dotarłem na Pag. I się rozczarowałem, spieszyłem się żeby być przed 12 w kapitanacie po papierki, w sieci było napisane, że pracują do 15, bez ograniczeń na dni tygodnia jak w przypadku innych kapitanatów. I kicha 2 dni pływania w plecy Do zobaczenia ! Maciek
globtrotuar napisał(a):Cześć! 28.07 - 10.08.2019 Lumbarda i okolice. Szary ponton 360 cm. Silnik Suzuki 20 KM.
Mam już to za sobą: ol-bo-w-lumbardzie-na-korculi-2019-t55229.html Polecam zaotczki na północnej stronie (między Lumbardą a Prizbą) oraz wysepki między Lumbardą a Korculą. Takoż wypad do wraku (jakieś 8 km od Lumbardy, czerwona strzałka):
Halo halo! Wybiera się ktoś może z motorowodnym sprzętem w rejony miejscowości Razanac? My lecimy od 20.06 do 10.07, cumowanie w Razanacu biały Fletcher gto + honda 50km.