Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Smutne.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany
Smutne.

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.11.2007 21:36

Wysłany: 02-11-2007 19:56 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Hunter napisał(a):
Dzisiaj przez przypadek wdepnąłem w temat zlotu w Primosten. Zaintrygowała mnie ta kłódeczka Przeczytałem wszystkie posty i...

Jestem zszokowany i zdruzgotany Tyle jadu już dawno nie widziałem. To mnie bardzo zasmuciło

Wydawało by się, że na forum to tylko fajni ludzie i sielanka.

Tylko nie odpowiadajcie na ten post w celu rozwinięcia. Boję się eskalacji i efektu kuli śniegowej, co mogłoby poskutkować założeniem kłódki i na ten wątek.

Przykra sprawa. Musiałem to z siebie wyrzucić

Wszystkim jest smutno.Ale nie wypowiadają się,a nieobecni nie mają racji.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 21:56

Wiele rzeczy jest smutnych...chociażby to, że dzisiaj w Chorzowie popełnił samobójstwo lider zespołu Universe - Mirek Breguła, rocznik 1964...rówieśnik wielu z nas....
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 02.11.2007 22:01

Jola L-G napisał(a):Wiele rzeczy jest smutnych...chociażby to, że dzisiaj w Chorzowie popełnił samobójstwo lider zespołu Universe - Mirek Breguła, rocznik 1964...rówieśnik wielu z nas....

Syn mojego kolegi z tego samego kursu przewodników beskidzkich.
Mój smutek,ma się nijak do jego smutku.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 22:55

Banko! Kim Ty jesteś, że ciągle ubliżasz innym?, wydaje mi się, że Jesteś dużo gorszy od Andrzeja J., Prota i innych, których tutaj wymieniasz... może jednak trochę kultury? i co najważniejsze zachowaj trochę szacunku do nazw własnych...typu: imiona, nazwiska , itp...., a najlepiej to idź spać, bo pora późna.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 22:58

Dlaczego zniknęły wszystkie posty Banko?, to jest jakieś chore... piszę odpowiedź na post, którego nie ma? Wybaczcie, ale zaczyna mnie to porządnie wkurzać, że ktoś robi idiotów z Tych, którzy są obecni. Proszę ADMINA o wyjasnienie tego faktu.
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 02.11.2007 23:04

Jola L-G napisał(a):Banko! Kim Ty jesteś, że ciągle ubliżasz innym?, wydaje mi się, że Jesteś dużo gorszy od Andrzeja J., Prota i innych, których tutaj wymieniasz... może jednak trochę kultury? i co najważniejsze zachowaj trochę szacunku do nazw własnych...typu: imiona, nazwiska , itp...., a najlepiej to idź spać, bo pora późna.

na mily Bog !!!

zlo jest zlem, a zlem jest prot i inne wersje tego samego janoty.
tyle i az tyle.
kropka.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 02.11.2007 23:08

banko napisał(a):
Jola L-G napisał(a):Banko! Kim Ty jesteś, że ciągle ubliżasz innym?, wydaje mi się, że Jesteś dużo gorszy od Andrzeja J., Prota i innych, których tutaj wymieniasz... może jednak trochę kultury? i co najważniejsze zachowaj trochę szacunku do nazw własnych...typu: imiona, nazwiska , itp...., a najlepiej to idź spać, bo pora późna.

na mily Bog !!!

tyle i az tyle.
kropka.

może przedstawisz się nazwiskiem? bo inne tak ciągle cytujesz, a za swoje ci wstyd?
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 02.11.2007 23:08

czy ja jestem gorszy od prota ( ches, zreszta co ja bede sie rozpisywal, sama powinnas juz wiedziec)

sie uspokoil, ( 23.00)

zreszta zobaczymy ( 20 usuniete ).
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 23:10

banko napisał(a):

czy ja jestem gorszy od prota ( ches, zreszta co ja bede sie rozpisywal, sama powinnas juz wiedziec)

sie uspokoil, ( 23.00)

o ile nie jesteście jednym, to gratulacje ale jesteście Siebie warci
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 02.11.2007 23:11

Prot napisał(a):
banko napisał(a):

na mily Bog !!!

tyle i az tyle.
kropka.

może przedstawisz się nazwiskiem? bo inne tak ciągle cytujesz, a za swoje ci wstyd?

ale zawieszone, ale zawieszone.............................................
spotkamy sie mo"rz"e w Primoszten ?
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 02.11.2007 23:11

banko napisał(a):

sie uspokoil, ( 23.00)

banko czy bybus ,wola czy stalowa? następny odcinek już wkrótce :wink:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 23:12

Czy robienie z Siebie Idiotów sprawia Wam przyjemność, bo chyba nikogo innego to nie bawi :evil: :evil:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 02.11.2007 23:17

Jola L-G napisał(a):Czy robienie z Siebie Idiotów sprawia Wam przyjemność, bo chyba nikogo innego to nie bawi :evil: :evil:

Pisz Jolu więcej o Chorwacji bo to forum o Chorwacji. :wink:
wojtek51
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek51 » 02.11.2007 23:19

O co tu chodzi?
Są dwie możliwości:
1. Albo Jola L-G odpowiada na posty, które nie istniały, co w sumie nie najlepiej o niej świadczy.
3. Albo istniały jakieś posty, które z bliżej niewiadomych przyczyn zostały usunięte, a Ktoś robi z nas wariatów.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 23:21

wojtek51 napisał(a):O co tu chodzi?
Są dwie możliwości:
1. Albo Jola L-G odpowiada na posty, które nie istniały, co w sumie nie najlepiej o niej świadczy.
3. Albo istniały jakieś posty, które z bliżej niewiadomych przyczyn zostały usunięte, a Ktoś robi z nas wariatów.

Już nie komentuję, bo szkoda nerwów :twisted: :twisted: :twisted:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone