Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Smutne.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 02.11.2007 23:32

wojtek51 napisał(a):O co tu chodzi?
Są dwie możliwości:
1. Albo Jola L-G odpowiada na posty, które nie istniały, co w sumie nie najlepiej o niej świadczy.
3. Albo istniały jakieś posty, które z bliżej niewiadomych przyczyn zostały usunięte, a Ktoś robi z nas wariatów.

z wiadomych, z wiadomych, ten tez zniknie, a janota tez jako np. Aogito.

szkoda tylko ze wiele osob podziela moja opinie i nic.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 02.11.2007 23:42

Są dwie możliwości:
1. Albo Jola L-G odpowiada na posty, które nie istniały, co w sumie nie najlepiej o niej świadczy.
3. Albo istniały jakieś posty, które z bliżej niewiadomych przyczyn zostały usunięte, a Ktoś robi z nas wariatów.

TWOJ ADRES TO PROTON@...., WIĘC POWIEM NIEGRZECZNIE... SPADAJ :evil:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 03.11.2007 00:18

Jolu ,a wiesz coś więcej o Mirku.Dlaczego to zrobił.Uwielbiałam Jego głos.A zwłaszcza w 1 znanej piosence o Lennonie.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 03.11.2007 00:21

carnivalka napisał(a):Jolu ,a wiesz coś więcej o Mirku.Dlaczego to zrobił.Uwielbiałam Jego głos.A zwłaszcza w 1 znanej piosence o Lennonie.

Nikt nie wie co było powodem jego desperackiego czynu, nawet Ci co byli najbliżej :cry: :cry: :cry: :cry:
wojtek51
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek51 » 03.11.2007 10:10

Jola L-G napisał(a):
Są dwie możliwości:

TWOJ ADRES TO PROTON@...., WIĘC POWIEM NIEGRZECZNIE... SPADAJ :evil:

Co to ma znaczyć. Mam ten adres od kilku lat. Dlaczego mam spadać? Napisanie, że mam spadać to zwykłe CHAMSTWO.
Nie wiem kim jesteś Jolu L-G ale na temat Twojej kultury mam już zdanie wyrobione.
PS.
Wiem, że na tym forum są osoby które zwracają szczególną uwagę na pisownię. Dlatego mam pytanie: czy dobrze napisałem "Twojej kultury"? Słowo "kultury" na pewno z małej litery, a "Twojej" chyba jednak z dużej.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.11.2007 15:23

Aby w wątku "Smutne" nie było całkiem smutno - coś na wesoło:

Wielka Ilustrowana Encyklopedia Internetowa

:wink: :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone