Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

skuter - szeroko pojęte :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejPK
Croentuzjasta
skuter - szeroko pojęte :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 07.05.2015 21:54

witajcie - poszukuję speca od skuterów.... już wyjaśniam: kogoś kto:
- sprowadza skutery na sprzedaż...
- sprzedaje skuter w znanym mu stanie technicznym od 150 do 500cm3
- jest w stanie udzielić fachowej pomocy przy zakupie

czekam na info - pozdrav
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 22:04

Z cudownego dziecka dwóch pedałów zamienisz się w cudowne dziecko Burgmana ;)
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 10.05.2015 19:42

pedały są PASE - nie będę robiło konkurencji "elitom" :)
a tak na poważnie to wiesz jaka jest przyczyna....
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.05.2015 19:46

AndrzejPK napisał(a):pedały są PASE - nie będę robiło konkurencji "elitom" :)
a tak na poważnie to wiesz jaka jest przyczyna....

Myślę, że tu na forum pomocy nie uzyskasz. Popytam w robocie, trochę chłopaków jeździ jednośladami.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 12.05.2015 08:53

Napisz co byś konkretnie chciał wiedzieć na temat skutrów :?: i czy ci chodzi tylko i wyłącznie o kontakt z taka osobą :?:
Sam teraz szukałem czegoś podobnego znaczy czegoś na kołach 15,16,17 cali i powiem szczerze niema nic ciekawego na rynku w przyzwoitej cenie i stanie, poczekam do jesieni może komuś się coś znudzi albo co innego :mrgreen:
Teraz mam suzuki six ten 150 od 2011 zrobiłem 16 tkm i nic szczególnego się nie dzieje jak chcesz to mogę ci podesłać numer do serwisu znajomego ale on jest z okolic Piaseczna
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.05.2015 14:18

Ja swój skuterek do trzech lat zabieram ze sobą do Chorwacji, i na miejscu po bułki czy na plażę można podskoczyć.Co prawda zastanawiałem się nad sprzedażą lecz szkoda mi go(więc zostanie w domu).Koła 15 lecz guma szeroka 225/50/15 :D .
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 12.05.2015 15:13

No właśnie wiedzieć- raczej szukam pomocy przy zakupie, ewentualnie kogoś kto sprzedaje cos swojego sprawdzonego lub zajmuje się sprzedażą i mogę liczyć na uczciwe potraktowanie...
A co szukam? Najchętniej cos burgmanopodobne lub sam burgman. Jeździłem trochę na X9 - tez mi się podobało. Właściwie to było intencją posta. Dziękuję za odpowiedzi /uwagi
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.05.2015 19:50

Sugeruje po dealerach popytać. Jest szansa kupienia używki bez szlifu, z historią serwisową, może dadzą jakąś gwarancję.
No i pozostaje kwestia budżetu.
Trochę późno o zakupach pomyślałeś.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone