Na początek odbyło się ważenie
A potem cała zabawa z otwieraniem i liczeniem
Szału nie ma, liczyłam na więcej
P.s Piąteczki zbieraliśmy cały rok
Nowa świnka już jest
.png)
.png)
krakusowa napisał(a):Dziś odbyło się świniobicie, a w zasadzie puszkobicie
Szału nie ma, liczyłam na więcej![]()
P.s Piąteczki zbieraliśmy cały rok
Nowa świnka już jest
.png)
renatalato napisał(a): Już gdzieś jedziecie, czy wpłacacie na konto, a może kupujecie euro
![]()
renatalato napisał(a): Całkiem ładny wynik Aniu, ja jeszcze nigdy nie uzbierałam powyżej 2000 zł

.png)
Bea.ta napisał(a):słoma79 napisał(a):jakieś 780 za kilogramzawsze można plus minus "obliczyć" ile się ma w swojej
Tyle wychodzi?![]()
Bo moja jedna świnka skarbonka waży 45kg, druga 65kg .... w sumie nieźle zainwestowałam![]()
Trzecią wysłałam do pracy - może się zwróci

.png)
renatalato napisał(a):Beatko, ja już dwóch się pozbyłam, ale trzecia jeszcze dużo siana potrzebuje![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):renatalato napisał(a):Beatko, ja już dwóch się pozbyłam, ale trzecia jeszcze dużo siana potrzebuje![]()
Ja dwóch się póki co nie pozbędę![]()
Ale potem ...jak zacznę wrzucać do skarbonki to co mi zostanie jak ich nie będzie na utrzymaniu, to se jakąś wyspę kupię w Cro
.png)
21monika napisał(a):Nooo od razu wyspę ....... chociaż z drugiej strony co się rozdrabniać![]()
Beatko tylko gdzie Ty znajdziesz drugi RabA jak znajdziesz to daj znać.
.png)
Bea.ta napisał(a):21monika napisał(a):Nooo od razu wyspę ....... chociaż z drugiej strony co się rozdrabniać![]()
Beatko tylko gdzie Ty znajdziesz drugi RabA jak znajdziesz to daj znać.
Kochana, jak mi dwójka dzieci odpadnie wraz z czesnym za szkołę i innymi atrakcjamito nie ma co się rozdrabniać
![]()
Jaki Rab??? Po co mi Rab????![]()
Źle na mapę spojrzałaś