Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam państwa bardzo w ten nijaki dzień(w Gliwicach raz słońce, innym razem mżawka leci a jeszcze czasami chmury)
Otóż znacie mnie dobrze i chciałam wam powiedzieć że moja silna wola ostatnio jakoś bardzo szybko spadła i wydaje na różne inne niepotrzebne rzeczy Z racji tego że moja obecna puszka skarbonka z kotkami jest bardzo zmasakrowana to tym razem na drugi tydzień lecę sobie kupić małą puszkę skarbonkę o taką --> http://imged.pl/puszka-skarbonka-200-eu ... 73349.html i obiecuję że będę zbierać do niej sumiennie Ale się rozpisałam Jak zakupie ową puszkę skarbonkę to wstawię focię
Ja ledwo wróciłem z Chorwacji i od razu poleciałem do sklepu kupić skarbonkę Już tam kilkadziesiąt złotych jest, do tego dorzuciłem pozostałości kun i euro z tego roku. Bardzo jestem ciekaw ile nam się uda uzbierać
Ok 1000zł uzbierane poprzez funkcjonalność mBanku - czyli odkładanie 3%* z każdej transakcji na specjalnym subkoncie. Dla mnie bomba - nie czuję obciążenia, nie zbieram "złomu" w skarbonce, nie brakuje mi bilonu w portfelu, procentuje (marnie, ale jednak) i mam już na koncie, bez wycieczek do banku.
Promocja na Ožujsko była Za 6 litrów kupon...do wygrania zestawy z puszką (karty, magnes i jakieś pierdoły) albo ręcznik albo parasol. My mamy 2 puszki i ręcznik