Potter napisał(a):Aaaaa faktycznie .... Wiesz ... w pewnym wieku ...![]()
Tylko powiedz swoim żeby oddali nam ten jeden pkt...
Jeden punkt mogę Ci załatwić
,ale na więcej nie licz
,no i weź się za robotę, bo Afryka w lesie
.png)
mysza73 napisał(a):klopot napisał(a):Dwie polskie drużyny w finale LM. Mamy podium
Baaaaaaaaa, mamy FINAŁ,
a swoją drogą to trochę niesprawiedliwe, że Skra i Resovia muszą zagrać ze sobą w półfinale,
no tak czy siak teraz trzymam kciuki za Reskę.
.png)
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):klopot napisał(a):Dwie polskie drużyny w finale LM. Mamy podium
Baaaaaaaaa, mamy FINAŁ,
a swoją drogą to trochę niesprawiedliwe, że Skra i Resovia muszą zagrać ze sobą w półfinale,
nawet bardzo niesprawiedliwe![]()
W obecnej formie Resovia jest o niebo lepsza, ale wszystko się jeszcze może zdażyć.
Ważne, że jedna z polskich drużyn będzie walczyła o to cenne trofeum
.png)
mysza73 napisał(a):klopot napisał(a):Dwie polskie drużyny w finale LM. Mamy podium
Baaaaaaaaa, mamy FINAŁ,

.png)
Andzia* napisał(a):mysza73 napisał(a):klopot napisał(a):Dwie polskie drużyny w finale LM. Mamy podium
Baaaaaaaaa, mamy FINAŁ,
Masz u mnie plusa
..png)
romuald22 napisał(a):Obliczyłem, że gdyby "nasi" w Final Four nie grali razem na początku to mogliby mieć tylko brąz. A jeśli grają razem na początku to mogą mieć złoto i brąz.
I tej wersji wolę się trzymać.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):romuald22 napisał(a):Obliczyłem, że gdyby "nasi" w Final Four nie grali razem na początku to mogliby mieć tylko brąz. A jeśli grają razem na początku to mogą mieć złoto i brąz.
I tej wersji wolę się trzymać.
Ta wersja to maks![]()
Minimum to srebro.