Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Siatkówka - puchar świata

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 25.11.2011 22:08

j23 napisał(a):
mkm napisał(a):
mysza73 napisał(a):
Ja tam za nim nie płaczę :? :wink:

Skra tymczasem zmierza po ósmy tytuł ... w myśl zasady '' kto ma Wlazłego ten ma mistrza '' :wink:

mam nadzieję to już nieaktualne.

Widziałem niedawno Wlazłego z bliska ... to w dalszym ciągu siatkarski GIGANT :!:
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 26.11.2011 02:48

Bardzo elegancki wątek. Podawanie wyniku trwającego meczu - cenne. Przecież ci co sie nie interesują - dowiedzą się. Natychmiast.

Pytanie.
Kto z Was fachowo komentujących ten wątek grał w siatkówkę choć przez chwile na poziomie większym niż rozgrywki międzyszkolne ??? Jakaś liga ? O ogólnopolskiej myślę.
Pytam poważnie fachowców. :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2011 10:07

romuald22 napisał(a):Bardzo elegancki wątek. Podawanie wyniku trwającego meczu - cenne.

Miło przebywać w eleganckim wątku :idea: cieszyć się :lol: smucić :cry: lub złościć :twisted: z aktualnego wyniku.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.11.2011 10:14

romuald22 napisał(a):Pytanie.
Kto z Was fachowo komentujących ten wątek grał w siatkówkę choć przez chwile na poziomie większym niż rozgrywki międzyszkolne ??? Jakaś liga ? O ogólnopolskiej myślę.

A jakie to ma znaczenie??
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 26.11.2011 10:18

anakin napisał(a):

No ja też się zastanawiam :?
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 26.11.2011 12:03

anakin napisał(a):

Zadałem normalne pytanie.
Matka mnie uczyła aby nie odpowiadać pytaniem na pytanie.
Ale w tej sytuacji dostosuje się i również odpowiem pytaniem.

Jakie ma znaczenie w dyskusji o zaletach i wadach Chorwacji fakt czy się tam było lub nie ???
......................................................................................................................
W pytaniach prócz chęci otrzymania odpowiedzi może się również kryć niezrozumiała dla niektórych chęć zaistnienia w prawie każdym wątku na tym forum.
Ale matka uczyła mnie też aby nie pokazywać palcem.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.11.2011 12:08

romuald22 napisał(a):Matka mnie uczyła aby nie odpowiadać pytaniem na pytanie.

Jakie ma znaczenie w dyskusji o zaletach i wadach Chorwacji fakt czy się tam było lub nie ???
......................................................................................................................
W pytaniach prócz chęci otrzymania odpowiedzi może się również kryć niezrozumiała dla niektórych chęć zaistnienia w prawie każdym wątku na tym forum.

Ale nie nauczyła żeby nie szukać zaczepki,nie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2011 12:13

romuald22 napisał(a):W pytaniach prócz chęci otrzymania odpowiedzi może się również kryć niezrozumiała dla niektórych chęć zaistnienia w prawie każdym wątku na tym forum.

No i zaistniałeś :D
szary779
Cromaniak

Postnapisał(a) szary779 » 26.11.2011 13:13

A jaki miałoby sens aby wypowiadali się tylko sami 100% fachowcy. Czy ktoś kto był w Chorwacji 10 razy i spędzał urlop prażąc się na plaży jest lepszy od kogoś kto był pięć razy i zwiedził wszystkie okoliczne zabytki przy okazji znając np. język? Każdy ma swoje do dodania w temacie urlopu w Chorwacji. Tak samo każdy może wypowiedzieć się w temacie siatkówki- czy to kibic mający nadzieję na wygraną swojej drużyny czy ktoś komu zdrowie nie pozwoliło grać zawodowo po kontuzji czy też ktoś kto dopiero uczy się siatkówki i jak każdy ma prawo do błędu bądź niewłaściwego osądu.
Zawsze można zignorować czyjeś nie w temacie posty :wink: Wyluzuj i baw się dobrze.
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 27.11.2011 01:46

anakin napisał(a):
romuald22 napisał(a):Matka mnie uczyła aby nie odpowiadać pytaniem na pytanie.

Ale nie nauczyła żeby nie szukać zaczepki,nie?

Co mnie matka nauczyła to moje.
Zadawałem pytania.
Nie odpowiedziałeś na żadne. Nie stać Cie ???
U nas w górach jak ktoś się z ni z tąd ni z owąd wtrąca nagle w nie swoje sprawy to mówimy mu delikatnie żeby poszedł sobie do swego ogródka.
Czasami tego nie rozumieją...Niedobrze.

Janusz Bajcer napisał(a):No i zaistniałeś

Ja tam sobie już istnieje jakiś czas Panie Januszu i będę istniał (chyba,że moję krytyczne uwagi mnie zbanują.)
Nie staram się być i nigdy nie będe "wszystkowiedzącym", "najszybciejodpowiadającym"i "najbłyskotliwszym" forumowiczem - jak niektórzy. Jeśli nawet bym miał swoich znajomych to nie tworzyłbym "czatów" dyskusyjnych jak to robią inni na tym forum myląc je z komunikatorami typu GaduGadu.
Taki szaraczek generalnie jestem.

szary779 napisał(a):...Czy ktoś kto był w Chorwacji 10 razy i spędzał urlop prażąc się na plaży jest lepszy od kogoś kto był pięć razy i zwiedził wszystkie okoliczne zabytki przy okazji znając np. język? Każdy ma swoje do dodania w temacie urlopu w Chorwacji.

Ależ nie pisałem czy ktoś z wymienionych osób przez Ciebie jest lepszy lub gorszy.
Istotne było w mej wypowiedzi czy ktoś tam(plaża) lub tam(zabytki) w ogóle był.
Czytamy ze zrozumieniem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.11.2011 02:02

romuald22 napisał(a):Jeśli nawet bym miał swoich znajomych to nie tworzyłbym "czatów" dyskusyjnych jak to robią inni na tym forum myląc je z komunikatorami typu GaduGadu.

Czy coś w tym złego, że jest w Hyde Parku :?:
Wg mnie nie :idea:
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 27.11.2011 06:52

Dzień dobry :P (mam nadzieję :wink: )
http://www.sportlemon.tv/v-2/12/148/v-334859.html
Ciekawe kto wstał na mecz :wink:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 27.11.2011 06:56

Ja :D

Właśnie zasiadam. Choć pogoda za okna spać nakazuje :?

A no... dzień dobry oczywiście :)
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 27.11.2011 06:59

Krzysztof i Lidia napisał(a):Ja :D

Właśnie zasiadam. Choć pogoda za okna spać nakazuje :?

A no... dzień dobry oczywiście :)

Czyli o pierwszego seta możemy być spokojni :wink:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 27.11.2011 07:05

Spokojnie, wszystko załatwione :D

Tylko przez to mało emocji będzie :?

:wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.