napisał(a) romuald22 » 27.11.2011 01:46
anakin napisał(a):romuald22 napisał(a):Matka mnie uczyła aby nie odpowiadać pytaniem na pytanie.
Ale w tej sytuacji dostosuje się i również odpowiem pytaniem.
Jakie ma znaczenie w dyskusji o zaletach i wadach Chorwacji fakt czy się tam było lub nie ???
......................................................................................................................
W pytaniach prócz chęci otrzymania odpowiedzi może się również kryć niezrozumiała dla niektórych chęć zaistnienia w prawie każdym wątku na tym forum.
Ale matka uczyła mnie też aby nie pokazywać palcem.
Ale nie nauczyła żeby nie szukać zaczepki,nie?
Co mnie matka nauczyła to moje.
Zadawałem pytania.
Nie odpowiedziałeś na żadne. Nie stać Cie ???
U nas w górach jak ktoś się z ni z tąd ni z owąd wtrąca nagle w nie swoje sprawy to mówimy mu delikatnie żeby poszedł sobie do swego ogródka.
Czasami tego nie rozumieją...Niedobrze.
Janusz Bajcer napisał(a):No i zaistniałeś
Ja tam sobie już istnieje jakiś czas Panie Januszu i będę istniał (chyba,że moję krytyczne uwagi mnie zbanują.)
Nie staram się być i nigdy nie będe "wszystkowiedzącym", "najszybciejodpowiadającym"i "najbłyskotliwszym" forumowiczem - jak niektórzy. Jeśli nawet bym miał swoich znajomych to nie tworzyłbym "czatów" dyskusyjnych jak to robią inni na tym forum myląc je z komunikatorami typu GaduGadu.
Taki szaraczek generalnie jestem.
szary779 napisał(a):...Czy ktoś kto był w Chorwacji 10 razy i spędzał urlop prażąc się na plaży jest lepszy od kogoś kto był pięć razy i zwiedził wszystkie okoliczne zabytki przy okazji znając np. język? Każdy ma swoje do dodania w temacie urlopu w Chorwacji.
Ależ nie pisałem czy ktoś z wymienionych osób przez Ciebie jest lepszy lub gorszy.
Istotne było w mej wypowiedzi czy ktoś tam(plaża) lub tam(zabytki) w ogóle był.
Czytamy ze zrozumieniem.