Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Seget Vranjica Willa Mladena POMOCY !!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
princessa8
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) princessa8 » 12.07.2010 08:54

Seget Vranjica Willa Mladena Czy ktoś tam był????????? Jadę z małymi dzieciakami a nie umiem znaleźć na necie informacji o tych apartamentach. POMOCY!!!
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 07.08.2010 10:51

Seget Vranjica Willa Mladena Czy ktoś tam był????????? Jadę z małymi dzieciakami a nie umiem znaleźć na necie informacji o tych apartamentach. POMOCY!!!

Ja byłem... ale to chyba oczywiste skoro wynajmuję go innym... :) Nie wymagaj aby o każdej chorwackiej vikendicy był obszerny artykuł w necie. Zwłaszcza, że ta willa nie ma nazwy jako takiej, a w mojej ofercie nazywam wille od imion właścicieli.
Pozdrawiam
Jadran_
piterstalowiec
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piterstalowiec » 18.12.2011 17:47

Byłem z rodzina w lipcu 2010 roku warunki super do morza 25 metrów właściciel pod telefonem do dyspozycji gości pokoje klimatyzowane ładne tarasy (dolny większy) cisza spokój do m Trogiru około 7 km polecam wybieram się w to samo miejsce w 2012 roku :D
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 09:43

[quote="Jadran_"]Seget Vranjica Willa Mladena Czy ktoś tam był????????? Jadę z małymi dzieciakami a nie umiem znaleźć na necie informacji o tych apartamentach. POMOCY!!!

Ja byłem... ale to chyba oczywiste skoro wynajmuję go innym... :) Nie wymagaj aby o każdej chorwackiej vikendicy był obszerny artykuł w necie. Zwłaszcza, że ta willa nie ma nazwy jako takiej, a w mojej ofercie nazywam wille od imion właścicieli.
Pozdrawiam
Jadran_[/quote]
Jadran nie dziw się, że szukamy takich informacji. Ja też zarezerwowałam apartament w Seget Vranjica i bardzo żałuję, że oprócz informacji i zdjęć na stronie agencji nie znalazłam żadnych innych. A szkoda, bo lubię wcześniej "zaznajomić" się z danym miejscem, zwłaszcza, że jadę z malutkim dzieckiem. Do tej pory mi się to udawało.
Pozdrawiam
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 10:32

Nie wiem co i jak się zmieniło, ale chyba nie wiele byłem w Seget parę lat temu i po 3 dniach uciekliśmy stamtąd woda syf!!!
Dla sprecyzowania nie daleko hotelu Medena ale bardziej w stronę Trogiru
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 11:07

Bardzo fajna mieścina dla rodzin z małym dzieckiem.Ja byłem w 2011 z dwulatkiem.Super.Woda czyściutka.Wszędzie blisko,to znaczy plaże, sklepik.Najważniejsze nie ma dyskotek i młodzieży.Blisko Trogir.
Polecam
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 01.02.2012 11:11

byłem w 2009 rewelacja cisza i spokój.bardzo dużo rodzin z dzieciaczkami.napewno będzie dobrze :P pozdro
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 11:16

Brudna woda może chyba niestety zdarzyć się wszędzie. Dziś z przerażeniem przeczytałam, że ktoś natknął sie na brud w Dingac Borak. Byłam tam pod koniec sierpnia i było czyściutko, więc mam nadzieję, że to przejściowe problemy.
Cisza, spokój, brak dyskotek. To coś dla mnie, bo zamierzamy z rodzinką naprawdę odpocząć. Pierwszy tydzien urlopu spędzamy w Zavalaticy na Korczuli (polecam). Drugi tydzien chcieliśmy bliżej domu.
Miłoszek, masz jakieś fotki z Seget?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 11:31

To ja nie wiem gdzie ja byłem :?
Widocznie może to przejściowe co widziałem i nie miał bym powodu sobie tego wymyślać, ale trwało 3 dni i czekać na poprawę nie miałem zamiaru. Może to sąsiedztwo większych miast. Jest sporo ludzi którzy na tym forum potwierdzą że okolice Trogiru to woda jest nie za bardzo. Nie ważne był to jedyny incydent na przestrzeni 10 lat i mam nadzieję ostatni.
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 11:47

Miłoszek, Anubis ( minęliśmy się )a jaka jest plaża w SV? Korzystaliście z plaży głównej, czy z tych "przydomowych"?
Conseti, domyślam się, że nie płaciliście za apartament "z góry"? W takiej sytuacji można grzecznie przeprosić i szukać czegoś innego.
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 11:48

Consett - oczywiście :D
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 11:52

No ja nie miałem plaży przydomowej,do plaży miałem może z 300 metrów,plaże typowe prawie jak wszędzie, kamieniste z odrobiną piasku w wodzie( w sam raz dla dziecka).Za plażami uliczka ale mały ruch.JA wybrałem to miejsce ze względu na ciszę i spokój.No i super właściciele!!!!Mogę polecić
Jakby co pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdowienia
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 11:58

usunąłem zdjęcie, coś za duże wklejam
Ostatnio edytowano 01.02.2012 12:01 przez miłoszek, łącznie edytowano 1 raz
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 11:59

Najpierw pytanie techniczne: pod moją nazwą pojawia sie napis plażowicz. Podpowiecie, jak to zmienić? Miłoszek dzięki za adres. Na pewno będę miała kilka pytań.
Co do apartamentu, to mam to szczęście, że jest kilka metrów od plaży.
Niestety niewiele więcej wiem na jej temat, bo nie znam nawet nazwy willi.
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 11:59

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone