Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Seget Vranjica Willa Mladena POMOCY !!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 12:00

masz mało postów napisanych
miłoszek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłoszek » 01.02.2012 12:03

ja w 2009 pojechałem w ciemno w okolice Zadaru, pierwszy raz z dzieckiem, wtedy 10 letnim.Też nie widziałem wcześniej willi.Było super.Najważniesze dobre nastawienie na wakacje.Bo jak się uprzesz to i Hilton Hotel może Ci nie pasować.
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 01.02.2012 12:26

consett0805 napisał(a):Dla sprecyzowania nie daleko hotelu Medena ale bardziej w stronę Trogiru

Tam to już jest Seget Donji :idea:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 13:13

aniapi napisał(a):Miłoszek, Anubis ( minęliśmy się )a jaka jest plaża w SV? Korzystaliście z plaży głównej, czy z tych "przydomowych"?
Conseti, domyślam się, że nie płaciliście za apartament "z góry"? W takiej sytuacji można grzecznie przeprosić i szukać czegoś innego.

Nie ja nigdy do Chorwacji jadąc nic nie rezerwuję :D
Teraz na celowniku Hiszpania a tu już nie jest tak jak w Cro i co mnie nosi po tym necie z szukaniem matko i córko. hhhheee
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 13:18

miłoszek napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ta sama strona ale wrzuca się inaczej aby było widać od razu :)
<script src='http://img822.imageshack.us/shareable/?i=dscf1010zx.jpg&p=tl' type='text/java'></script><noscript>zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link</noscript>
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 13:25

kleeberg napisał(a):
consett0805 napisał(a):Dla sprecyzowania nie daleko hotelu Medena ale bardziej w stronę Trogiru

Tam to już jest Seget Donji :idea:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

No i niech tak będzie ja się o 1 km wybrzeża nie będę kłócić :) mając do dyspozycji 5835 km 8)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.02.2012 13:27

aniapi napisał(a):Najpierw pytanie techniczne: pod moją nazwą pojawia sie napis plażowicz. Podpowiecie, jak to zmienić? Miłoszek dzięki za adres. Na pewno będę miała kilka pytań.
Co do apartamentu, to mam to szczęście, że jest kilka metrów od plaży.
Niestety niewiele więcej wiem na jej temat, bo nie znam nawet nazwy willi.

Jak napiszesz więcej postów to i systematycznie Twój podpis będzie sie zmieniać jak i słoneczek przybywać 8O
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 01.02.2012 14:24

ja byłem na paru plażach.ale najlepiej mi było przy tej przy porcie przy miasteczku tam stacjonowałem najczęsciej :P i tam było bardzo dużo rodzin z pociechami :P
aniapi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapi » 01.02.2012 16:14

Dziękuję za techniczne objaśnienia.
Odnośnie plaży, to cieszy mnie fakt, że można popluskać się w płytkiej wodzie.
W ciemno pojechaliśmy do Chorwacji kilka lat temu. Przyznaję, udało nam sie znaleźć fajny apartamencik przy samej plaży, ale poprzedzone to było całodniowym poszukiwaniem. Z kilkunastomiesięcznym dzieckiem nie mogę sobie na to pozwolić, zwłaszcza po doświadczeniach znajomych, którzy w sierpniu mieli problem ze znalezieniem wolnego ap. w Orebic.
Co do nastawienia to zgadzam sie w 100%. Ja nie potrzebuję Hiltona, złotych klamek, czy kryształowych żyrandoli. Chodzi mi bardziej o wiedzę co do dokładnego położenia, ogródu, roślinność, sąsiedztwo, tarasu lub jego braku itp.
Consett, a w które rejony Hiszpanii się wybierasz?
piotrek99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek99 » 15.06.2013 11:30

W tym roku też jadę. To co napisał piterstalowiec to wszytsko prawda. to moj tata! :D
nmar
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nmar » 19.06.2013 10:49

Ja także polecam Seget, Fajna spokojna miejscowość. Co do plaży to polecam tę najbliżej drogi nr 8, na końcu Segetu w stronę Rogoznicy. Brudna woda? Nie stwierdzono.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Seget Vranjica Willa Mladena POMOCY !!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone