Kapitańska Baba napisał(a):
Surfing miał z nami przechlapane do końca rejsu.![]()
Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęścia mawia stare przysłowie
, ale żeby pastwić się nad załogantem
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
, ale żeby pastwić się nad załogantem
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):A orzeszki są bardzo uzależniające ...zwłaszcza solone
Uzależnienie nie mija dopóki ostatni orzeszek nie zniknie w brzuchu

.png)
piotrf napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęścia mawia stare przysłowie, ale żeby pastwić się nad załogantem
![]()
Pozdrawiam
Piotr
My tylko dbaliśmy aby zawsze pamiętał że orzeszki to chyba nie jest najlepsze jedzonko

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Makaron z sosem krewetkowo - pietruszkowym na białym winie, do tego sałatka.
Postarali się.
Pyszne, brawo wachta!!!!
. Poprzeczka postawiona wysoko, jeśli chodzi o popisy kulinarne Załogi
..png)
wiola2012 napisał(a):Wygląda przepysznie, a podejrzewam, że smakuje jeszcze lepiej. Poprzeczka postawiona wysoko, jeśli chodzi o popisy kulinarne Załogi
.
Tegoroczna Załoga szalała w kambuzie, ciągle nas zaskakiwali posiłkami .png)
.png)
..png)
piotrf napisał(a):Tak sobie myślę głośno aczkolwiek nieśmiało , że taka załoga szalejąca mogłaby restaurację założyć pływającą i kolejne wyprawy połączyć z degustacjami kulinarnymi w portach odwiedzanychZamiast płacić za pobyt jachtu w porcie moglibyście łaskawie wziąć pod uwagę ewentualne uczestnictwo kapitana portu na takiej degustacji . . .
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Tylko chyba jednak Chorwat musiałby dopłacić mimo gratisowego postoju w porcie
Wysoko cenię zdolności kulinarne moich Majtasków 
.png)
megidh napisał(a):Jedzonko wygląda super. Lubię zieleninę.
Na stole widać sporo szklanek i Twój kielich stojący dostojnie obok nich. No normalnie byłaś uprzywilejowana![]()
![]()
.
Czy załoga nie czuła się od Ciebie gorsza z tego powodu?.

.png)
maslinka napisał(a):Oj, ślinka leci na Wasz pyszny obiadek

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Popatrz - kolejny raz minęłyśmy sie dosłownie o centymetry![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Wielce prawdopodobne, że zawiesiłaś przez moment oko na Octopussy![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Jak to mówią - do trzech razy sztukaW końcu się gdzieś zejdziemy
.png)
"Epepa"]
Ja do tej pory nie potrafię przeBOLeć Bolu.Gdybym tylko wiedziała, że tam jesteście! Szkoda, że nie da się śledzić na żywo Waszej trasy.
![]()
Strszana szkoda że nie poszłaś do portu, może byś mnie rozpoznała tam na pokładzie
Na pewno! Muszę jeszcze sprawdzić jeszcze zdjecia z aparatu, może tam gdzieś będziecie.
Nie ukrywam, że pod tym względem tytuł relacji mnie trochę zmartwił.
A wtedy mamy szansę na spotkanie 
Powrót do Nasze relacje z podróży