Dobra cena. Często jest to tak skonstruowane, przynajmniej w wizzair, że te najtańsze loty są co ok tydzień i tyle trzeba zostać na miejscu.
Ale póki co, to dla mnie największym nieporozumieniem sa ceny LOTu do Zagrzebia.
.png)
.png)
.png)
Trochę inna polityka działania. No i w cenie masz bagaż podręczny.Marlowe1994 napisał(a):Ale póki co, to dla mnie największym nieporozumieniem sa ceny LOTu do Zagrzebia.
.png)
piekara114 napisał(a):Trochę inna polityka działania. No i w cenie masz bagaż podręczny.Marlowe1994 napisał(a):Ale póki co, to dla mnie największym nieporozumieniem sa ceny LOTu do Zagrzebia.
.png)
.png)

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Można też fanie złożyć loty pod objazdówkę:
np. KTW-Pula 30.08 za 69,00 zł i powrót z Zadaru-KTW 10.09. za 27,99 eur.
Inne terminy w podobnych cenach także można złożyć.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Może akurat ktoś się skusi....
A Katowice świetne lotnisko ze sporą liczbą połączeń....
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):A osobom z południa (a jest ich dużo) nie chce się jechać do Modlina czy Warszawy (bardzo drogie parkingi),
.png)
yanek37 napisał(a):piekara114 napisał(a):A osobom z południa (a jest ich dużo) nie chce się jechać do Modlina czy Warszawy (bardzo drogie parkingi),
Czy ja wiem czy takie drogie.. w tamte wakacje 10 dni lipca płaciłem 200zł. Parking zadaszony. Transfer 5 minut do lotniska.. wszystko bardzo dobrze zorganizowane
.png)
Co to za parking? Bo co ja patrzę to za tydzień taka cena... W Pyrzowicach płacę teraz 180 zł za 15 dni, 5 min pieszo od terminala .. parking jedno, koszt dojazdu do stolicy drugi...yanek37 napisał(a):Czy ja wiem czy takie drogie.. w tamte wakacje 10 dni lipca płaciłem 200zł. Parking zadaszony. Transfer 5 minut do lotniska.. wszystko bardzo dobrze zorganizowanepiekara114 napisał(a):A osobom z południa (a jest ich dużo) nie chce się jechać do Modlina czy Warszawy (bardzo drogie parkingi),
Powrót do Alternatywne środki lokomocji