Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmowy o niczym...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 24.01.2009 12:41

raimus napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Raimus, poprawiłem cytowanie w Twoim poście. :wink:
Dziękuję za nie krzyczenie :lol:
Czy mnie mówisz dzień dobry jak Panu Andrzejowi. :?:

PS. Jeśli piszesz z zagranicy, polskich znaków się nie czepiam :wink:
Ale duże litery tam gdzie trzeba proszę stosować , bo "krzycząc" pokazałeś, że CapsLock'a potrafisz użyć :lol: :wink: :?:

niestety bede musisl zrobic polska szkole bo widze ze polacy ktorzy nie mieli mozliwosci uczeszczania do polskiej szkoly a staraja sie dalej kontaktowac z rodakami i robia bledy ortograficzne sa na tym forum nie mile widziani.
jest to bardzo przykre ale powoli zaczynam rozumiec dlaczego nas tak uwielbiaja na calym swiecie
pozdrawiam

Nie przejmuj się .To tylko moderatorzy.Oni potrafią każdy temat rozwalić swoją pomocą. :D

andzeju moderator moderatorem ale mysle ze czlowiekiem trzeba byc w kazdej sytuacji.
a ci cwanicy nie maja pojecia w temacie a uwazaja sie za zawodowcow

Ale myślałem o tej video winietce przez Austrię i wydaje mi się ,że tam raczej takiej nie ma dla osobówek.Wystarczy zwykła.
raimus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raimus » 24.01.2009 12:45

AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):

Ale duże litery tam gdzie trzeba proszę stosować , bo "krzycząc" pokazałeś, że CapsLock'a potrafisz użyć :lol: :wink: :?:

niestety bede musisl zrobic polska szkole bo widze ze polacy ktorzy nie mieli mozliwosci uczeszczania do polskiej szkoly a staraja sie dalej kontaktowac z rodakami i robia bledy ortograficzne sa na tym forum nie mile widziani.
jest to bardzo przykre ale powoli zaczynam rozumiec dlaczego nas tak uwielbiaja na calym swiecie
pozdrawiam

Nie przejmuj się .To tylko moderatorzy.Oni potrafią każdy temat rozwalić swoją pomocą. :D

andzeju moderator moderatorem ale mysle ze czlowiekiem trzeba byc w kazdej sytuacji.

Ale myślałem o tej video winietce przez Austrię i wydaje mi się ,że tam raczej takiej nie ma dla osobówek.Wystarczy zwykła.

tak wystarczy zwykla ale wtedy bedziesz stal na punkatach platniczych za tunel .
kupuje video co roku
Ostatnio edytowano 24.01.2009 13:03 przez raimus, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2009 12:49

raimus napisał(a):niestety bede musisl zrobic polska szkole bo widze ze polacy ktorzy nie mieli mozliwosci uczeszczania do polskiej szkoly a staraja sie dalej kontaktowac z rodakami i robia bledy ortograficzne sa na tym forum nie mile widziani.
pozdrawiam

Zwrócenie uwagi nie jest oznaką , że ktoś jest nie mile widziany na forum. :lol: oraz nie jest rozwalaniem tematu , bo moderator ma prawo zwracania uwagi , kolega AndrzejJ mimo , że nie jest moderatorem :wink: też zwracał Ci uwagę na wyłączenie CapsLock'a.

Czy za granicą uczą pisać nazwy miast , krajów, imion (nie nicków) pisze się małymi literami :?:

A tak na marginesie to wszyscy tu jesteśmy troszkę winni za rozmywanie tematu dyskutując o winietach w temacie "kuna czy euro" :wink:
raimus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raimus » 24.01.2009 12:51

raimus napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):

pozdrawiam

jest napewno robie to co roku
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2009 13:01

Pozostaje tylko Obrazek
raimus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raimus » 24.01.2009 14:27

AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
raimus napisał(a):zawsze kupuje na austrie wideo winietke i to samo w chorwacji pozwala

Możesz coś bliższego o tej video winietce powiedzieć ?

KUPUJAC WINIETKE NA STACJI BENZYNOWEJ MUSISZ POWIEDZIEC ZE CHCESZ VIDO WINIETKE ; WTEDY PODAJESZ NUMER REJ TWOJEGO SAMOCHODU I ZOSTAJE ON WPISANY NA WINIETKE:
NA PUNKTACH PLATNICZYCH WYBIERASZ MIEJSCE OZNACZONE KAMERA ;PODJERZDZASZ BRAMKA OTWIERA SIE AUTOMATYCZNIE I BEZ KOLEJKI JEDZIESZ DALEJ:
TYLKO PROSZE POWIEDZIEC ZE CHCESZ WINIETE Z TUNELAMI :KOSZTUJE TO OK:30 EURO I WSZYSTKIE OPLATY SA W TYM UJETE

Dotyczy to Austrii i Chorwacji też ?

tak
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.