tylko nie mow ze jestes zdziwiony
teraz kurwa oni
.png)
.png)
petris napisał(a):Nie zajmuje sie polityka,patrze tylko oczyma,ktore widziały cos nie cos przezt te lata ktorych wy nie znacie,nie wiecie co to wojna,nie wiecie co to komunizm.Wiecie tylko to co gdzies wyczytacie.I wybieracie z tego to co chcecie tylko wiedziec.Smiesza mnie niektore wypowiedzi-nie mowie,ze obrazaja mnie wypowiedzi wulgarne ,-no coz moge nie wchodzic na te tematy,-jak to sie mowi punkt widzenia ,jest od punktu siedzenia.Obserwując wypowiedzi w radiu ,telewizji na Forach,krzycza tylko ci co maja sie czegos obawiac ,co maja cos na sumienu .A zreszta niech krzycza ."psy szczekaja karawana idzie dalej."
A grac każdy może,szczególnie jak sie nudzi.Swietna zabawa, ale czy moralna- mozecie sobie spojrzec w oczy...ale to sprawa kazdego z nas.
.png)
petris napisał(a):Nie zajmuje sie polityka,patrze tylko oczyma,ktore widziały cos nie cos przezt te lata ktorych wy nie znacie,nie wiecie co to wojna,nie wiecie co to komunizm.Wiecie tylko to co gdzies wyczytacie.I wybieracie z tego to co chcecie tylko wiedziec.Smiesza mnie niektore wypowiedzi-nie mowie,ze obrazaja mnie wypowiedzi wulgarne ,-no coz moge nie wchodzic na te tematy,-jak to sie mowi punkt widzenia ,jest od punktu siedzenia.Obserwując wypowiedzi w radiu ,telewizji na Forach,krzycza tylko ci co maja sie czegos obawiac ,co maja cos na sumienu .A zreszta niech krzycza ."psy szczekaja karawana idzie dalej."
A grac każdy może,szczególnie jak sie nudzi.Swietna zabawa, ale czy moralna- mozecie sobie spojrzec w oczy...ale to sprawa kazdego z nas.
.png)
petris napisał(a):klopot napisał(a):Czasami się zastanawiam, po co nam polityka na takim formu, do niczego dobrego to nie prowadzi
Pozdrawiam
Mam takie same zdanie co Ty.więc z tego tematu wychodze po angielsku.
.png)
slawek66 napisał(a):petris napisał(a):klopot napisał(a):Czasami się zastanawiam, po co nam polityka na takim formu, do niczego dobrego to nie prowadzi
Pozdrawiam
Mam takie same zdanie co Ty.więc z tego tematu wychodze po angielsku.
czyli podwijam ogon pod siebie i spadam bez udzielenia odpowiedzi

.png)
krzysio21 napisał(a):A co jesteś w stanie zmienićCzekam na jakiś efekt pozytywny twoich (innych paru osób też) piszących na tematy polityczne oprócz poprawy statystyki na forym w ilości postów.
Bez obrazy nie piję tu prawie do nikogo ale jak to się ma do CRO.Wiem..wiem.. wiem nie czytaj nie pisz nie zwracaj uwagi itp