Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Równi i równiejsi???

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 28.02.2007 11:13

tylko nie mow ze jestes zdziwiony
teraz kurwa oni
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 28.02.2007 12:01

slawek66 napisał(a):tylko nie mow ze jestes zdziwiony
teraz kurwa oni

Zdziwiony??? I to jak!!! ;););) Przecież oni są tacy Prawi i Sprawiedliwi... inaczej ;)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 28.02.2007 13:35

Nie zajmuje sie polityka,patrze tylko oczyma,ktore widziały cos nie cos przezt te lata ktorych wy nie znacie,nie wiecie co to wojna,nie wiecie co to komunizm.Wiecie tylko to co gdzies wyczytacie.I wybieracie z tego to co chcecie tylko wiedziec.Smiesza mnie niektore wypowiedzi-nie mowie,ze obrazaja mnie wypowiedzi wulgarne ,-no coz moge nie wchodzic na te tematy,-jak to sie mowi punkt widzenia ,jest od punktu siedzenia.Obserwując wypowiedzi w radiu ,telewizji na Forach,krzycza tylko ci co maja sie czegos obawiac ,co maja cos na sumienu .A zreszta niech krzycza ."psy szczekaja karawana idzie dalej."
A grac każdy może,szczególnie jak sie nudzi.Swietna zabawa, ale czy moralna- mozecie sobie spojrzec w oczy...ale to sprawa kazdego z nas. :(
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 28.02.2007 13:41

moondek napisał(a):
slawek66 napisał(a):tylko nie mow ze jestes zdziwiony
teraz kurwa oni

Zdziwiony??? I to jak!!! ;););) Przecież oni są tacy Prawi i Sprawiedliwi... inaczej ;)

Oni są Prawie Sprawiedliwi
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 28.02.2007 14:21

petris napisał(a):Nie zajmuje sie polityka,patrze tylko oczyma,ktore widziały cos nie cos przezt te lata ktorych wy nie znacie,nie wiecie co to wojna,nie wiecie co to komunizm.Wiecie tylko to co gdzies wyczytacie.I wybieracie z tego to co chcecie tylko wiedziec.Smiesza mnie niektore wypowiedzi-nie mowie,ze obrazaja mnie wypowiedzi wulgarne ,-no coz moge nie wchodzic na te tematy,-jak to sie mowi punkt widzenia ,jest od punktu siedzenia.Obserwując wypowiedzi w radiu ,telewizji na Forach,krzycza tylko ci co maja sie czegos obawiac ,co maja cos na sumienu .A zreszta niech krzycza ."psy szczekaja karawana idzie dalej."
A grac każdy może,szczególnie jak sie nudzi.Swietna zabawa, ale czy moralna- mozecie sobie spojrzec w oczy...ale to sprawa kazdego z nas. :(

a tak bardziej blizej to o co Ci chodzi ?
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 28.02.2007 14:29

Czasami się zastanawiam, po co nam polityka na takim formu, do niczego dobrego to nie prowadzi :cry:
Pozdrawiam
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 28.02.2007 14:55

petris napisał(a):Nie zajmuje sie polityka,patrze tylko oczyma,ktore widziały cos nie cos przezt te lata ktorych wy nie znacie,nie wiecie co to wojna,nie wiecie co to komunizm.Wiecie tylko to co gdzies wyczytacie.I wybieracie z tego to co chcecie tylko wiedziec.Smiesza mnie niektore wypowiedzi-nie mowie,ze obrazaja mnie wypowiedzi wulgarne ,-no coz moge nie wchodzic na te tematy,-jak to sie mowi punkt widzenia ,jest od punktu siedzenia.Obserwując wypowiedzi w radiu ,telewizji na Forach,krzycza tylko ci co maja sie czegos obawiac ,co maja cos na sumienu .A zreszta niech krzycza ."psy szczekaja karawana idzie dalej."

Oczywiście, można też siedzieć i patrzeć się bezczynnie na to wszystko, co się teraz dzieje, trzymać gębę zamkniętą na kłódkę, nic nie mówić, tylko klaskać i potakiwać. Ale jeśli ktoś robi tę całą szopkę pod hasłem "Prawo i Sprawiedliwość" to najzwyczajniej w świecie nie da się przejść obok tego obojętnie...
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 28.02.2007 15:51

klopot napisał(a):Czasami się zastanawiam, po co nam polityka na takim formu, do niczego dobrego to nie prowadzi :cry:
Pozdrawiam

Mam takie same zdanie co Ty. :) więc z tego tematu wychodze po angielsku. :wink:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 28.02.2007 15:55

petris napisał(a):
klopot napisał(a):Czasami się zastanawiam, po co nam polityka na takim formu, do niczego dobrego to nie prowadzi :cry:
Pozdrawiam

Mam takie same zdanie co Ty. :) więc z tego tematu wychodze po angielsku. :wink:

czyli podwijam ogon pod siebie i spadam bez udzielenia odpowiedzi
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 28.02.2007 20:19

slawek66 napisał(a):
petris napisał(a):
Pozdrawiam

czyli podwijam ogon pod siebie i spadam bez udzielenia odpowiedzi

A co jesteś w stanie zmienić :wink: Czekam na jakiś efekt pozytywny twoich (innych paru osób też) piszących na tematy polityczne oprócz poprawy statystyki na forym w ilości postów. :wink: Bez obrazy nie piję tu prawie do nikogo ale jak to się ma do CRO.Wiem..wiem.. wiem nie czytaj nie pisz nie zwracaj uwagi itp :papa:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 28.02.2007 21:33

krzysio21 napisał(a):A co jesteś w stanie zmienić :wink: Czekam na jakiś efekt pozytywny twoich (innych paru osób też) piszących na tematy polityczne oprócz poprawy statystyki na forym w ilości postów. :wink: Bez obrazy nie piję tu prawie do nikogo ale jak to się ma do CRO.Wiem..wiem.. wiem nie czytaj nie pisz nie zwracaj uwagi itp :papa:

Nie wiem, czemu mają służyć Twoje uwagi?... Daj innym pogadać niekoniecznie o Chorwacji, przecież w końcu siedzimy w wątku Hyde Parku :) To forum łączy ludzi, którzy są pozytywnie nakręceni do CRO i to jest jeden wspólny mianownik, a w liczniku masz ponad 9000 użytkowników, którzy mają różne poglądy, którymi chcą się podzielić z innymi. Wiesz, czasami warto pogadać o czymś innym, niż Chorwacja, bo nie daj Boże może się nam znudzić ;) Czasem jest to polityka, dzielimy się też swoimi uwagami nt. Doliny Rospudy, rozmawiamy o sporcie, umieszczamy pierdoły w Trochę humoru, ekspediujemy w cholerę pingwina ;) Jak to się ma do CRO? Nijak i nikt, oprócz Ciebie, nie robi z tego problemu :) Co innego, gdybyś znalazł ten wątek w innym miejscu niż w Hyde Parku. A tak... "nie czytaj nie pisz nie zwracaj uwagi" ;) :papa:

PS. Statystyka w ilości wpisów na forum: + 1! :devil:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 28.02.2007 21:45

A, nie szkoda Wam zdrowia..... :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone