No to jest powód żeby oglądać następne!
Czy ktoś to też zauważył?
.png)
.png)
.png)
pawelh napisał(a):Mi też się wydawało,że to Cro i nawet mówiłem do żony o tym fakcie,ale miała być Italia.Przemkneły mi w głowie dwa skojarzenia Rovinj(super miasto)i Primosten,ale ten kościół pasował mi do Św.Eufemii
.png)
Arooo napisał(a):...
Pewnie taniej wyszło niż w Italii
.png)
Polecam oryginalną knajpkę nad samą wodą-na dnie są zanurzone kolorowe reflektory,które robią niesamowite wrażenie same w sobie a pływające rybki dodają dodatkowego uroku.Traficie tam idąc z portu wzdłuż brzegu uliczką wiodącą ku górze w stronę Św Eufemiicronaturki napisał(a):hej!
do wyjazdu do Rovinj zostało tylko albo aż 100 dniChłoopniemy wszystko co dotyczy tego miasta
Serialu co prawda też nie oglądamy ale może kiedyś go powtórzą i wówczas będziemy mogli powiedzieć TAM byliśmy
Pozdrawiamy

.png)
pawelh napisał(a):Polecam oryginalną knajpkę nad samą wodą-na dnie są zanurzone kolorowe reflektory,które robią niesamowite wrażenie same w sobie a pływające rybki dodają dodatkowego uroku.Traficie tam idąc z portu wzdłuż brzegu uliczką wiodącą ku górze w stronę Św Eufemii
.png)
pawelh napisał(a):Polecam oryginalną knajpkę nad samą wodą-na dnie są zanurzone kolorowe reflektory,które robią niesamowite wrażenie same w sobie a pływające rybki dodają dodatkowego uroku.Traficie tam idąc z portu wzdłuż brzegu uliczką wiodącą ku górze w stronę Św Eufemiicronaturki napisał(a):hej!
do wyjazdu do Rovinj zostało tylko albo aż 100 dniChłoopniemy wszystko co dotyczy tego miasta
Serialu co prawda też nie oglądamy ale może kiedyś go powtórzą i wówczas będziemy mogli powiedzieć TAM byliśmy
Pozdrawiamy
.png)
ferster napisał(a):Ta się złożyło że wczoraj oglądałem serial Anna German, patrzę a tam widoki z miasta Rovinj.Uliczki, domy, miejsca dobrze znane
. Fajne ujęcia miasta z lotu - miło się zrobiło. Widocznie włoskie odcinki były tam kręcone.
No to jest powód żeby oglądać następne!
Czy ktoś to też zauważył?
.png)
krispinus napisał(a):Nie byliśmy w Rovinj.
Serialu nie oglądamy.
Jednak pewna scenka przemknęła nam przed oczami.
Moja żonka zauważyła, że jedno z ujęć jakby już widziała w którejś z relacji na cropelce.
download/file.php?id=15039
Jesteśmy prawie pewni , że to ujęcie było tutaj.
A zdjęcie pochodzi z super relacji agatki z wypadu młodzieżyna Istrię.
bijela-uvala-porec-wrzesniowy-wypad-na-istrie-t40670.html?hilit=rovinj#p1143771
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne